Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

КНИГИ НА ЕЛЧИН САФАРЛИ

Три книги за любовта, за възраждането, за търсенето на себе си... Три истории, в които ще познаете себе си, нереализираните си мечти, живота, който бихте искали да живеете... Три книги, чиито герои ще ви провокират да направите неща, които дълго сте отлагали и от които напразно сте се страхували. 

„Искам у дома“ е история за пътуването на един мъж и една жена един към друг. Минавайки през най-съкровените си детски спомени, преживявайки отново своите болки и загуби, те търсят себе си, но и неусетно се приближават един към друг. Пътешествие за всички, които са готови да повярват в щастието и в любовта и които се нуждаят от храна за душата си, за да направят най-важната крачка – към себе си. И да открият пътеката към своя истински дом.

„Ако ти знаеше“ е една силна книга за любовта -  история на едно женско отчаяние, история за чувства, съмнения, очаквания и за онези огромни страхове, които често ни помагат да започнем живота си отначало. 

„Ти ми беше обещан“ – още една книга за любовта ... и за новото начало. Една малка история за човека, който отново се научава да живее, когато спомените са единственото, което му е останало. 

Насладете се на тези три прекрасни книги от Елчин Сафарли, пренасящи ни в дълбокия душевен свят на Изтока.

Не са открити продукти.