Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Книга за майката и бебето

Елизабет Фенуик

Всяка бременност е неповторима, всяко бебе е неповторимо. Макар че това събитие се е случвало безброй пъти при безброй двойки, за вас то ще бъде уникално. Раждането на дете открива пред вас цял един нов и вълнуващ свят, който понякога изглежда стряскащо непознат. Тази книга ще ви преведе през етапите на бременността, ще ви помогне да се чувствате щастливи през цялото и протичане, да бъдете здрави и да дадете на своето бебе възможно най-добрия старт в живота. Повечето от нас отначало знаят твърде малко за бременността и грижите за бебето и скоро откриват, че в този момент от живота рядко има „правилен“ и „неправилен“ начин на действие. Но твърде често съществува лесен начин. Затова в тази книга се опитваме да ви покажем какво, според споделения с нас опит, е най-удачно за родителите и какво улеснява живота им, като ви предлагаме практически решения на често срещани проблеми.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

65,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

„Всяка бременност е неповторима, всяко бебе е неповторимо. Макар че това събитие се е случвало безброй пъти при безброй двойки, за вас то ще бъде уникално. Раждането на дете открива пред вас цял един нов и вълнуващ свят, който понякога изглежда стряскащо непознат. Тази книга ще ви преведе през етапите на бременността, ще ви помогне да се чувствате щастливи през цялото и протичане, да бъдете здрави и да дадете на своето бебе възможно най-добрия старт в живота.

Повечето от нас отначало знаят твърде малко за бременността и грижите за бебето и скоро откриват, че в този момент от живота рядко има „правилен“ и „неправилен“ начин на действие. Но твърде често съществува лесен начин. Затова в тази книга се опитваме да ви покажем какво, според споделения с нас опит, е най-удачно за родителите и какво улеснява живота им, като ви предлагаме практически решения на често срещани проблеми.

Откакто излезе първото издание на тази книга, аз станах баба и за пореден път си припомних какво означава да си родител, хубавите и трудните моменти, усилието, тревогите, изтощението, както и миговете на неудържима радост и удивление. Представите за семейството също се промениха през последните десет години. Все повече жени търсят начини да съчетават професионалната си изява със семейните задължения. На много от тях им се налага да се справят сами с отглеждането на децата. Същевременно все повече бащи участват в грижите за децата, понякога дори поемат основната част от тях. Но тревогите на родителите не са се променили особено през годините. Единственото, което те искат, е децата им да бъдат здрави и щастливи. Надявам се бързо да разберете, че ролята на родител, наред с всичките й отговорности, може да бъде и забавна. Не трябва да се стремите да бъдете „идеални родители“, а просто – добри родители на вашето дете. Почти от самия момент на раждането бебето е вече самостоятелна личност. Навярно една от трудните задачи на родителите е да приемат всяко дете като неповторима личност, да приемат и насърчават различията между себе си и децата, както и помежду им. Ако имате нужда от философия, която да ви помогне да се справите със следващите няколко години, най-добре е да запомните думите на психолога Антъни Стор: „Децата се развиват напълно задоволително, ако ги обичате такива, каквито са, а не такива, каквито си мислите, че трябва да бъдат“.“ - Елизабет Фенуик

Биография и факти за автора

Елизабет Фенуик е майка и медицинска журналистка, която проявява особен интерес към здравето на детето. Тя участва в написването на „Ръководство за семейно здраве“ и „Ръководство за здравето на детето“.

Авторка е на „Ти и твоето бебе: от бременността до раждането“ и „Първите дванадесет месеца“, написани за Британската Лекарска Асоциация и на книгите „Юношество“ и „Какво е сексът“.

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.