Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Ключовите разговори

Кери Патерсън, Джоузеф Грени, Рон Макмилън и Ал Суицър

В живота на всеки човек има важни моменти, когато умението му да води диалог е поставено на изпитание. Независимо дали става въпрос за важен разговор у дома, на работното или на обществено място . От тази книга ще научите как да трансформирате гнева и болката в конструктивен диалог. Авторите са изложили своите методи за ефективно общуване в логична последователност, надграждайки постепенно вече предложените техники, за да може читателят да получи представа за механизмите, които стоят зад успешната комуникация. В края на книгата са предложени и примерни трудни ситуации, които често възникват в професионалния или личния ни живот и възможни стратегии за излизане от тях.

  • Корица: Мека
  • Страници: 280
  • Тегло: 0.310 кг
  • Издадена: 2011 г
  • Издателство: Хермес
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

11,95 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

- Над два милиона продадени екземпляра

- Бестселър в повече от 20 държави

- 300 от 500-те най-успешни компании в света използват тези техники

- Предговор от Стивън Кови

В живота на всеки човек има важни моменти, когато умението му да води диалог е поставено на изпитание. Независимо дали става въпрос за важен разговор у дома, на работното или на обществено място, на всеки му се налага да приложи на практика умението си да общува. За съжаление често в подобни моменти, когато най-много имаме нужда от самообладание, емоциите взимат връх и казваме и правим неща, за които после горчиво съжаляваме. Възможен е и друг сценарий - да се затворим в себе си и,чувствайки се огорчени и неразбрани,и не защитаваме позицията си. И в двата случая обаче пропускаме шанса да изложим гледната си точка, да изслушаме чуждото становище и да намерим взаимно приемливо решение на въпроса, породил конфликта.

От тази книга ще научите как да трансформирате гнева и болката в конструктивен диалог. Авторите са изложили своите методи за ефективно общуване в логична последователност, надграждайки постепенно вече предложените техники, за да може читателят да получи представа за механизмите, които стоят зад успешната комуникация. В края на книгата са предложени и примерни трудни ситуации, които често възникват в професионалния или личния ни живот и възможни стратегии за излизане от тях.

Кери Патерсън, Джоузеф Грени, Рон Макмилън и Ал Суицлър са основатели на VitalSmarts – новаторска организация за корпоративно обучение, консултирала повече от 300 от 500-те най-големи компании в света. През последните десет години е обучила повече от 600 000 души в света и е помогнала на компаниите да реализират значителни постижения чрез бързи, измерими и трайни промени в професионалното и личностното поведение на служителите.

 

"Тази революционна книга ми повлия дълбоко, мотивира ме и ме вдъхнови." - Стивън Кови, автор на „Седемте навика на високоефективните хора

Биография и факти за автора

Кери Патерсън, Джоузеф Грени, Рон Макмилън и Ал Суицлър са основатели на VitalSmarts – новаторска организация за корпоративно обучение, консултирала повече от 300 от 500-те най-големи компании в света. През последните десет години е обучила повече от 600 000 души в света и е помогнала на компаниите да реализират значителни постижения чрез бързи, измерими и трайни промени в професионалното и личностното поведение на служителите.

 

Кери Патерсън е създател на награждавани програми за обучение и ръководител на множество курсове за дългосрочна личностна промяна. През 2004 г. получава престижната награда BTY Mariott School of Management Dyer Award за забележителен принос в сферата на организационното поведение. Докторската си дисертация е защитил в Станфордския университет.

 

Джоузеф Грени е уважаван лектор и консултант, който през последните двайсет години е създал и реализирал множество програми за корпоративна промяна. Той е съосновател на Unitus - организация с нестопанска цел, която помага на бедното население в различни райони на света да постигне икономическа самостоятелност.

 

Рон Макмилън е търсен лектор и консултант. Той е съосновател на организацията Covey Leadership Center, в която преди време е заемал длъжността заместник-директор на отдел “Изследвания и развитие”. Работи както с ръководители от по-ниските управленски нива, така и с представители на висшия корпоративен мениджмънт на компаниите от класацията Fortune 500.

 

Ал Суицлър е изтъкнат консултант и лектор, който е ръководил тренинги и управленски програми в десетки от най-успешните световни компании, фигуриращи в класацията Fortune 500. Преподавател в Центъра за управленско развитие към Мичиганския университет.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.