Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 


 

ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: -25%; -30% ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

Лятото е по-прохладно с книга в ръка!

 

 

Как да изберем личен банкер

Петко Баховски

Как да изберем личен банкер“ дава ключова информация, която ще ви позволи да направите правилния избор, когато става въпрос за вашите лични инвестиции.

Обхващайки всичко, което е необходимо да знаете за частното банкиране, книгата предлага силно специализирана, но безценна информация за управлението на финансите. В края на всяка глава ще намерите опорните точки, които систематизират и преповтарят най-важните аспекти на темата, която се разглежда. Опорните точки съдържат над 170 въпроса.

 

Наличност: Да

12,00 лв.

 

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Давайки експертната си оценка по всички тези въпроси, Петко Баховски се позовава на двадесетгодишния си опит на международната сцена на частното банкиране, инвестиционното банкиране и управлението на финансите. Петко Баховски има сериозен опит във водещи, добре познати банки като „Креди Сюис“, „Джей Пи Морган“ и „Коутс“, работещи както в развитите страни, така и на развиващите се пазари в страни от Азия, Латинска Америка, Централна и Източна Европа, Русия, Общността на независимите държави.

Написана на невероятно достъпен език, книгата на практика е лесен за използване наръчник за всеки, който обмисля или вече използва услугите на частното банкиране, но смята, че е необходимо да задълбочи познанията си в тази сфера. Нуждите и приоритетите в живота се променят. Когато управлявате финансите си, трябва да се адаптирате и към това. „Как да изберем личен банкер“ ще ви помогне да се погрижите за настоящето и да планирате бъдещето.

Откъс от книгата

Онова, което ме вдъхнови да напиша книгата „Как да изберем личен банкер“, е липсата на безпристрастна и обективна информация – а тя е безценна, когато ви се налага да изберете своя лична банка. Причината да я напиша е желанието ми да ви предам необходимите знания и те да ви помогнат да намерите най-подходящата за вас банка. Моята цел е да ви предоставя възможността да вникнете в света на частното банкиране. Това ще ви бъде интересно и ще ви разясни разнообразните продукти и услуги, които се предлагат днес от различните банки, занимаващи се с частно банкиране.

Книгата няма за цел да рекламира конкретна банка или да ви даде определен инвестиционен съвет. Макар че повечето банки се стремят да предлагат всички продукти и услуги, описани тук, на практика много малко от тях могат да ви ги предложат на едно-единствено място.

Някои от разделите в тази книга може да са ви познати, а други – съвсем нови за вас. Някои теми може да ви бъдат полезни точно в този момент, а други да са важни за вас в бъдеще при промяна в личен план. Това е и моята цел – да ви запозная с най-важните области, с които трябва да сте наясно не само когато избирате лична банка, но и когато градите взаимоотношенията си с една или няколко банки.

Всеки етап от живота е свързан с различни приоритети и според тях се променят банковите продукти и услуги, които използвате. Вие сте този, който може да реши от какво точно се нуждаете сега и какво би могло да е важно за вас в бъдеще, но моята цел е да ви помогна да разберете всички онези неща, които зависят от вашите решения, и как личната банка може да ви помогне при всякакви обстоятелства.

Мислили ли сте някога какво ще стане, ако заживеете в друга страна, ако разширите или продадете бизнеса си, ако получите наследство, ако планирате разпределянето му? Какво би се случило при появата на внуци, при развод, смърт, банкрут, съдебни дела, ако решите да спестявате за образование, за грижи за възрастните ви родители или за пенсиониране? Може би планирате допълнителна кариера или живот на борда на яхта, имате специфични интереси, на които посвещавате свободното си време, или колекционирате предмети с художествена стойност, обмисляте да се сдобиете с лозя или да се пенсионирате рано?

Ако вече сте установили взаимоотношения със своята лична банка, може би след като прочетете тази книга ще разберете, че има множество продукти и услуги, които са подходящи за вас, но вашата банка не ви ги е предлагала досега. Следващия път, когато си откриете сметка в банка, се уверете, че банката отговаря на личните ви нужди и цели. Все пак става въпрос за парите, които сте спечелили с много усилия. Заплащате на банките сериозни суми за услугите им и трябва да извлечете максимална полза от това.

Опитах се да избегна използването на специфична банкова терминология и да обясня нещата ясно, за да не се притеснявате, че са ви нужни финансови познания, преди да започнете да четете. Единственото изключение е главата, посветена на активната търговия, като допускам, че ако използвате тази услуга, вие вече притежавате известни познания за финансовия пазар и опит по отношение на продуктите.

След прочитането ще сте натрупали множество въпроси и идеи, които или ще ви помогнат да изберете подходящата за вас лична банка, или ще направят взаимоотношенията ви с нея много по-ползотворни.

 

pdfМожете да разгледате пълния откъс от книгата в pdf формат.

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: