Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Как да бъдем лидери

Джо Оуен

Джо Оуен преподава това, което практикува. Той е един от основателите на организацията "Първо научи "- една инициатива с идеална цел, която взема най-добрите студенти от университетите на Англия и ги назначава като учители в едни от най-проблемните средни училища Тази книга е полезна за всеки, които иска да придобие лидерски качества на всяко ниво . Тя демонстрира уменията, от които се нуждаят новите лидери и показва как самите вие можете да ги развиете и усъвършенствате. Навсякъде, където и да се намирате в една организация и каквито и да са вашите настоящи силни и слаби страни, това е книгата, която ще ви покаже какво търсят в действителност организациите в лидерите от всички нива, и как да проверите, дали вие сте подходящия човек. „Тази книга показва на следващото поколение лидери как да се развиват.” - Бет Вигдотц, изпълнителен директор, отговарящ за текущата дейност на корпорацията

  • Корица: Мека
  • Страници: 266
  • Тегло: 0.280 кг
  • Издадена: 2011 г
  • Издателство: Анхира
  • Виж още от Джо Оуен
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

13,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Какво трябва да правите, за да бъдете Лидери, да ръководите и да успявате

Джо Оуен преподава това, което практикува.

Той е един от основателите  на организацията "Първо научи "- една инициатива с идеална цел, която взема най-добрите студенти от университетите на Англия и ги назначава като учители в едни от най-проблемните средни училища

Тази книга  е полезна за всеки, които иска да придобие лидерски качества на всяко ниво . Тя демонстрира уменията, от които се нуждаят новите лидери и показва как самите вие можете да ги развиете и усъвършенствате.

 Навсякъде, където и да се намирате в една организация и каквито и да са вашите настоящи силни и слаби страни, това е книгата, която ще ви покаже какво търсят в действителност организациите в лидерите от всички нива, и как да проверите, дали вие сте подходящия човек.

„Тази книга показва на следващото поколение лидери как да се развиват.” - Бет Вигдотц,  изпълнителен директор, отговарящ за текущата дейност на корпорацията

„Тази книга е интересна и лесна за четене, но тя има способността да накара всеки да спре за момент, да обмисли нещата и след това да продължи да разсъждава."

Лидерството доста често е обвито в мистерия. За да станем лидери, сме принудени да се превърнем в комбинация от Чингис хан, Нелсън Мандела, Макиавели и Махатма Ганди. Много малко хора имат усещането, че са станали толкова добри. Останалите се чувстваме твърде незначителни, когато се съпоставяме с такива титани.

Мистерията се задълбочава още повече, когато се опитате практически да определите какво означава добър лидер. В своето ежедневие всички разпознаваме добрия лидер. Лидерите не могат да бъдат поставени под общ знаменател.

Някои академични умове и консултанти решават да разрешат мистерията на лидерството. Те разполагат с достатъчно време, все едно са на сафари. По пътя на упражнението те решават да създадат перфектния хищник. Всеки един от тях поема отговорност за по един елемент на хищника. Крайният резултат е животно с крака на гепард, челюсти на крокодил, рога на носорог, шия на жираф, уши на слон, опашка на скорпион и тяло на хипопотам. Така създаденото животно твърде бързо рухва под тежестта на собствената си неправдоподобност.

Неуспехът не ги обезсърчава и те насочват вниманието си към създаване на перфектния лидер. Този перфектен лидер изглежда така:

-     креативен и дисциплиниран;

-     ясновидец и подробен;

-     мотивиращ и командващ;

-     организиращ и упълномощаващ;

-     амбициозен и скромен;

-     сигурен и поемащ риск;

-     интелигентен и емоционален;

-     обучаващ и контролиращ.

И този лидер рухва под тежестта на смазващата и съкрушителна неправдоподобност.

„Добрата новина е, че не трябва да бъдем перфектни, за да сме лидери.”

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.