Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

ВАЖНО! Поради голямата натовареност на куриерските фирми не можем да гарантираме, че поръчки, направени след 16 декември 2018 г., ще бъдат доставени до Коледа. Извиняваме се за причиненото неудобство и ви пожелаваме светли празници!

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. 

 


 

Книгата не е обикновен подарък. Чрез нея подаряваш слово, подаряваш история, подаряваш чувство. Тя носи уют и доверие, носи магия. Книгата, която подаряваш, казва: „познавам те, слушам те, интересувам се от теб". А когато подариш някому своя любима книга, ти му доверяваш парченце от себе си...

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

Изцеление с ТЕС

Ник Ортнър

Потупването, известно още като ТЕС, е могъщ инструмент, с чиято помощ можете да подобрите своето умствено, емоционално и физическо състояние. То бързо и ефективно се справя с редица проблеми: тревожност и стрес, хронична болка и пристрастяване, наднормено тегло и емоционални травми, безпаричие и други житейски предизвикателства.

ТЕС съчетава традиционните техники на древното китайско лечение на акупресурата с постиженията на съвременната психология. Представлява потупване по различни енергийни точки от човешкото тяло, като се следват меридианите, по които протича енергията – ки.

Така се променят енергийните токове в тялото и се въздейства върху отрицателните емоции и физическите усещания. В комбинация с правилно подбрани фрази то успокоява нервната система, възстановява енергийния баланс на тялото и препрограмира мозъка да реагира по здравословни начини.

  • Корица: Мека
  • Страници: 304
  • Тегло: 0.310 кг
  • Издадена: 2016 г
  • Издателство: Хермес
 

Наличност: Да

13,95 лв.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ!

БЕСТСЕЛЪРЪТ НА 2018! СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

 

3 НЕЗАМЕНИМИ КНИГИ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕТЕТО! СЕГА С КОЛЕДНА ОТСТЪПКА ОТ 30%!

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Ученията на Ник Ортнър са практични, лесно приложими и направо чудодейни. - Луиз Хей

Потупването, известно още като ТЕС, е могъщ инструмент, с чиято помощ можете да подобрите своето умствено, емоционално и физическо състояние.

То бързо и ефективно се справя с редица проблеми: тревожност и стрес, хронична болка и пристрастяване, наднормено тегло и емоционални травми, безпаричие и други житейски предизвикателства.

ТЕС съчетава традиционните техники на древното китайско лечение на акупресурата с постиженията на съвременната психология. Представлява потупване по различни енергийни точки от човешкото тяло, като се следват меридианите, по които протича енергията – ки.

Така се променят енергийните токове в тялото и се въздейства върху отрицателните емоции и физическите усещания. В комбинация с правилно подбрани фрази то успокоява нервната система, възстановява енергийния баланс на тялото и препрограмира мозъка да реагира по здравословни начини.

ТЕС е вид енергийно лечение, което е доказано резултатно и без вредни странични ефекти. С негова помощ лесно можете да се избавите от негативните емоции и физическата болка. Така ще поставите началото на собственото си изцеление.

Биография и факти за автора

Никълас ОртнърНикълас Ортнър е изпълнителен директор в компания, чиято мисия е насочена към популяризиране метода на потупване и техниката за емоционална свобода (ТЕС). ТЕС е водеща енергийна терапия, която се използва ефективно за намаляване на въздействието на физически и емоционални проблеми, страхове и фобии, тревожност, лоши навици, болки в гърба, безсъние и др. Само по себе си, потупването оказва благотворно въздействие върху човек, съчетавайки древната китайска акупресура и съвременната психология.

Целта на Ник Ортнър е да разкрие пред хората нови възможности, които да допринесат за тяхното здравословно и финансово състояние. Авторът успява да популяризира методите си чрез книги, филми, сидита, онлайн събития по темата.

Бестселърът „Изцеление с ТЕС. Да победим стреса чрез метода на потупването“ е предшестван от успешен документален филм, посветен на същата тема. Продукцията проследява историите на 10 души, лично изпробвали метода на потупването. Сред тях се нареждат хора с 30-годишни хронични болки в гърба, фибромиалгия, безсъние и тежка депресия.

Ник Ортнър създава и първите по рода си онлайн програми за самостоятелно обучение. Те помагат на хората да възприемат възможно най-бързо и ефективно начините за прилагане на метода на потупването.

През 2013 г. Ортнър създава фондация „Изцеление с ТЕС“, която до момента е събрала над 100 000 щатски долара за благотворителна дейност. Средствата са подпомогнали гражданското общество след трагедията вследствие стрелбата в началното училище „Санди Хук“ в градчето Нютаун.

В момента Ник Ортнър работи по следващата си книга.

 

Откъс от книгата

Глава 1

ЕДНО МОНУМЕНТАЛНО ОТКРИТИЕ

Всяка истина преминава през три етапа. Първо е осмивана. После е подлагана на яростен отпор. И накрая бива приета като нещо очевидно.

Артур Шопенхауер

Д-р Роджър Калахан бил изправен пред трудна ситуация.

Това, че и преди бил изпадал в подобно положение, не го карало да се чувства по-добре.

В ролята си на традиционен психолог той се борел със силната фобия от вода, която клиентката му Мери изпитвала още от дете. И не ставало въпрос само за плуване - жената се бояла от водата във всичките й форми - от ваните и дъжда до океаните и плувните басейни. Страхът й бил толкова голям, че не можела дори да изкъпе двете си деца и сънувала кошмари, свързани с вода. Това продължавало откакто се помнела. Вече преминала четиридесетте, Мери потърсила помощта на д- р Калахан.

Той направил всичко възможно, но без резултат. През последната година я лекувал с всички традиционни техники на психотерапията: когнитивна терапия, хипноза, отпускаща терапия, рационално-емоционална терапия, систематична десентизация, био обратна връзка и др. Впрегнал всички похвати от арсенала на психолозите и психиатрите като цяло, които не за пръв път се провалили. Д-р Калахан бил разочарован от липсата на конкретни резултати и бавната скорост, с която настъпвала промяната при повечето пациенти. През годината на съвместната им работа двамата с Мери постигнали минимален прогрес - тя успяла да седна на ръба на личния му басейн и да си топне краката във водата, но през цялото време била изпълнена с притеснение, а след сеанса си тръгнала с ужасно главоболие от преживения стрес!

По това време д-р Калахан, който по принцип се интересувал от това как функционират тялото и ума, изучавал точките на меридианите. Меридианите, които стоят в основата на древната китайска система на акупунктурата, са енергийни канали, по които жизнената сила, или ки, протича в посока към органите и другите системи на тялото. Те са разположени от двете страни на тялото, по цялото му протежение, и всеки от тях е свързан с различен орган - стомах, жлъчен мехур, бъбреци и т.н. Освен това всеки меридиан има тъй наречената „крайна точка" - специфично място на повърхността на тялото, което дава достъп до неговата енергия. Тази точка може да бъде третирана с акупунктурни игли или просто с докосване (акупресура). По този начин се балансира или отблокира енергийният поток, който протича през меридиана.

По време на един от сеансите Мери признала, че мисълта за водата й причинява ужасно чувство в стомаха. В миг на проблясък на доктора му хрумнало, че потупването на крайната точка на стомашния меридиан - която се намира точно под окото, може да облекчи присвиването в стомаха на Мери. И той я накарал да започне да потупва с пръсти въпросната точка.

Мери се подчинила и за тяхна обща изненада само след няколко минути възкликнала:

- Свърши се! Това ужасно чувство в стомаха, което получавах при мисълта за вода, напълно изчезна! - И тя се приближила до ръба на басейна, за да провери дали и страхът й от водата също си е отишъл. Не усетила никакво притеснение.

От този ден нататък нейната фобия от водата изчезнала заедно с нощните й кошмари.

Това се случило преди тридесет години, но и до днес Мери няма никакъв страх от водата.

Представете си изумлението на д-р Калахан при този развой на събитията. След упорито изпробване на всякакви психотерапевтични и дори алтернативни техники случайно да уцели правилното решение - потупване под окото! Но по-важното е, че цели тридесет години след случката от фобията на Мери няма и следа. Как станало така?

 

pdfМожете да разгледате пълния откъс от книгата в pdf формат.

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: