Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 2,90 лв., независимо от теглото.

 

Истории от големия двор 2. Пътешествие до края на света

Иван Раденков

Скъпи приятели, предстои Ви да прочетете за невероятните случки в големия двор на семейство Марлюнки. Техни герои са малките животинки, които обитават този тучен зелен свят на изобилие. В тази книжка отново ще четете за малкото охлювче Арко и славния ежко Алкау, но ще се запознаете и със смелия жабок Аби, пъргавото пиленце Яй и мишлето-откривател Амау. Да не забравяме и стопанина надвора - господин Унки Марлюнки, който подозира за вълненията и случките в двора, а понякога дори става неволен участник в тях.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

5,00 лв.

150 съвременни притчи!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

В тази книжка животинките неволно откриват широтата на света, докато спасяват изчезналият петлю отдвора им.

Скъпи приятели, предстои Ви да прочетете за невероятните случки в големия двор на семейство Марлюнки. Техни герои са малките животинки, които обитават този тучен зелен свят на изобилие. В тази книжка отново ще четете за малкото охлювче Арко и славния ежко Алкау, но ще се запознаете и със смелия жабок Аби, пъргавото пиленце Яй и мишлето-откривател Амау. Да не забравяме и стопанина надвора - господин Унки Марлюнки, който подозира за вълненията и случките в двора, а понякога дори става неволен участник в тях.

Откъс от книгата

Хоп! - въжето се появи отново. Арко беше достигнал върха! Приятелите се закатериха нагоре един по един. Първо тръгна таралежчето Алкау. То направи няколко крачки и тъкмо се усмихна уверено, когато парчето мазилка точно под крака му се отчупи. Бодливкото загуби равновесие и полетя към земята. Арко

стъписано следеше случващото се отгоре – беше безсилен! В последния момент Яй изпърха и захапа с човчица Алкау за крачето. Чудесно, но кой щеше да хване него? Без да се замисля, Аби скокна високо, зейна с уста и изстреля във въздуха дългия си език, който ловеше буболечки. Той се залепи за Яй. На свой ред Амау се вкопчи с лапички в плавника на Аби... Но как едно мишле удържаше цялата тази върволица от животинки?

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.