Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО СЕПТЕМВРИЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Истории от големия двор 2. Пътешествие до края на света

Иван Раденков

Скъпи приятели, предстои Ви да прочетете за невероятните случки в големия двор на семейство Марлюнки. Техни герои са малките животинки, които обитават този тучен зелен свят на изобилие. В тази книжка отново ще четете за малкото охлювче Арко и славния ежко Алкау, но ще се запознаете и със смелия жабок Аби, пъргавото пиленце Яй и мишлето-откривател Амау. Да не забравяме и стопанина надвора - господин Унки Марлюнки, който подозира за вълненията и случките в двора, а понякога дори става неволен участник в тях.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

5,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

В тази книжка животинките неволно откриват широтата на света, докато спасяват изчезналият петлю отдвора им.

Скъпи приятели, предстои Ви да прочетете за невероятните случки в големия двор на семейство Марлюнки. Техни герои са малките животинки, които обитават този тучен зелен свят на изобилие. В тази книжка отново ще четете за малкото охлювче Арко и славния ежко Алкау, но ще се запознаете и със смелия жабок Аби, пъргавото пиленце Яй и мишлето-откривател Амау. Да не забравяме и стопанина надвора - господин Унки Марлюнки, който подозира за вълненията и случките в двора, а понякога дори става неволен участник в тях.

Откъс от книгата

Хоп! - въжето се появи отново. Арко беше достигнал върха! Приятелите се закатериха нагоре един по един. Първо тръгна таралежчето Алкау. То направи няколко крачки и тъкмо се усмихна уверено, когато парчето мазилка точно под крака му се отчупи. Бодливкото загуби равновесие и полетя към земята. Арко

стъписано следеше случващото се отгоре – беше безсилен! В последния момент Яй изпърха и захапа с човчица Алкау за крачето. Чудесно, но кой щеше да хване него? Без да се замисля, Аби скокна високо, зейна с уста и изстреля във въздуха дългия си език, който ловеше буболечки. Той се залепи за Яй. На свой ред Амау се вкопчи с лапички в плавника на Аби... Но как едно мишле удържаше цялата тази върволица от животинки?

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.