Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

"Хората губят малките радости в преследване на голямото щастие, а то е скрито именно в тях." Пърл Бък

Една книга извън времето и модата, изпълнена с невероятна енергия. Прости истини, които попадат право в сърцето...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

И всеки път морето

Наташа Драгнич

„И всеки път морето“ е семейна история, изпълнена с настроение и моменти на щастие и тъга.

Един мъж. Три сестри. Една голяма любов... 

Загадъчният поет Алесандро Ланг най-сетне е решил да заведе до олтара една от трите сестри Алеси. Но коя да бъде? С най-голямата, Роберта, се запознават пред фреска на бременната Богородица в един тоскански параклис. Роберта следва медицина, мести се в Сан Франциско и се измъчва, че може би никога няма да стане майка. Успялата банкерка Лучия го заговаря на едно четене във Флоренция, без да му признае коя е тя. А най-малката, Нанина, живее в Мюнхен с извънбрачното си дете и работи като преводач. 

Трите дами обичат и мразят, подкрепят се взаимно и се лъжат, но винаги се връщат у дома, при родителите си на морето. Сега обаче едната от тях ще стане съпруга на Алесандро. Ще й простят ли другите две? 

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

15,00 лв.

 

Истината за волята ще ви накара да забравите всичко, което сте си мислили, че знаете за нея...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Хърватската писателка Наташа Драгнич, която живее и твори в Германия, е позната на българските читатели с дебютния си роман „Всеки ден, всеки час“. Книгата много бързо се превръща в международен бестселър.

„И всеки път морето“ е вторият ѝ роман, който още при появата си се нарежда сред най-продаваните заглавия в немскоезичните страни. Писателката отново провокира читателите със силен и емоционален разказ за ревността, сбогуването, прошката и за новото начало. „И всеки път морето“ е разтърсваща история, на първо място, за любовта към себе си и към семейството ти и след това за любовта към един мъж. Вълнуващ роман за разпадането на едно семейство, за възходите и паденията, на които става свидетел морето.

Роберта, Лучия и Нанина са толкова различи, че сякаш изобщо не са сестри. Най-голямата от тях – Роберта - е жена, с която всеки мъж би искал да излезе, но за съжаление на мъжете около нея тя е сгодена. Роберта е лекарка, интелигентна и винаги разумна. За разлика от нея Лучия скача от една връзка на друга. Тя е самоуверена, образована и гради кариера в банковия сектор. Нанина обаче е толкова различна. За разлика от монотонната ѝ работа като преводач, личният ѝ живот е истинска въртележка от емоции. Тя решава да напусне дома си и да се премести в Германия. Впуска се във връзка с женен мъж и един ден разбира, че е бременна от него.

Макар и много различни една от друга, освен кръвната връзка, между трите сестри има още нещо общо. Те са влюбени в един и същи мъж – очарователния поет Алесандро Ланг, който винаги успява да се вмъкне в живота им и да наруши душевния им мир. Той ту изчезва, ту се появява и сестрите никога не могат да го забравят. Между тях сякаш се отваря пропаст – те се карат помежду си, спират да си говорят, лъжат се взаимно. Неусетно всяка лъжа, всяко премълчаване за връзката им с изкусителя ги отдалечава все повече и повече една от друга. Семейството им се разпада и сестрите заживяват далеч една от друга. Къщата на морето, където винаги са се връщали, за да бъдат заедно, остава като самотно пристанище на болката и разочарованието.

Следват възходи и падения, съвсем на приливи и отливи. Разказът за тяхната история тече ту тихо и спокойно, ту изведнъж започва да „крещи“ мощно – точно както морето: упоритото мълчание на сестрите през всичките тези години, отчаянието им от живота и самотата, която чувстват една без друга, а след това отново споровете – и пак, и пак, все Алесандро.

Раната от отчуждението им не може да зарасне с годините. Защото накрая Алесандро ще се ожени за една от тях. Но коя ще бъде щастливата булка? Ще ѝ простят ли другите две? Могат ли да стигнат до прошката там, у дома, на морето? Ще се заличат ли белезите от душевните рани, както изчезват следите от стъпки в пясъка?

Биография и факти за автора

Наташа Драгнич е родена през 1965 г. в Сплит, Хърватия. Пише поезия от ранна възраст.

През 1989 г. завършва Университета на Загреб с бакалавърска степен по немски език и литература. След дипломирането си през 1989-1990 г. работи като екскурзовод към „Bemextours“. В периода 1990-1993 г. е преподавател по немски език в Колежа по туризъм в Загреб. През 1992 г. специализира дипломация в Дипломатическата школа в Загреб. През 1992-1993 г. работи към Министерството на външните работи, като се обучава в Берлин, Бон, Брюксел и Страсбург.

Дипломатическата работа не се оказва това, което желае. Тя продължава следването си в Университета на Загреб и през 1995 г. завършва с магистърска степен по литература.

През 1994 г. се премества да живее в Ерланген, Германия. Работи като хонорован преподавател по чужди езици и литература - френски, английски и хърватски, като говори и испански. Прави преводи. В периода 2007-2010 г. участва в различни литературни семинари, включително този във „Волфенбютел“.

Първият ѝ роман „Всеки ден, всеки час“ е публикуван през 2011 г. Той бързо става международен бестселър и я прави известна.

През 2013 г. излиза и вторият ѝ роман „Immer wieder das Meer“ („И всеки път морето“), станал бестселър в немскоезичните страни.

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.