Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Начини за плащане

Можете да заплатите вашите поръчки по няколко начина:

 

Наложен платеж

Наложеният платеж е валиден единствено за онлайн покупки на територията на България. Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката дължима към ГНЕЗДОТО.БГ ЕООД се събира от куриер, извършващ доставката, от името на ГНЕЗДОТО.БГ ЕООД. Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата на поръчката на куриера.

За този метод на плащане изберете "Наложен платеж" на стъпка 5: Начин на плащане.

 

Предварително заплащане по Банков път

ГНЕЗДОТО.БГ ЕООД приема плащания, направени по банков път. Изборът на този вид плащане е само молба. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка Вашата поръчка ще бъде отменена. В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка моля да се свържете с нас на телефон +359 878 63 43 44, непосредствено след заявката за поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде възможна. Извиняваме се за всяко причинено неудобство и винаги ще се стараем да Ви помогнем.

Банкови детайли:

Банка: ДСК ЕАД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG70STSA93000022573543

Бенефициент: ГНЕЗДОТО.БГ ЕООД

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт gnezdoto.bg

 

Плащане чрез системата на Еpay

Ако притежавате дебитна или кредитна карта или микросметка в Epay.bg исте регистриран потребител на Epay.bg, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола. В страницата на Epay.bg имате възможност да избирате от всички възможни методи за разплащане, които предоставя Epay. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка.

При получаване на пратката не дължите нищо на куриера. За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

 

Плащане с Кредитна или Дебитна карта

Ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от Българска или международна банка, можете да заплатите поръчка си чрез системата БОРИКА. Ако изберете този начин на плащане, следвайте инструкциите и указанията за плащане с дебитна или кредитна карта.

При получаване на пратката не дължите нищо на куриера.

 

Важно! gnezdoto.bg няма достъп до данни за банкови карти на Потребители и не съхранява номера на банкови карти. Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателните системи ePay.bg и Борика, гарантиращи сигурността им.