Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО СЕПТЕМВРИЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Хомеопатия

Колин Грифит

Хомеопатичните лекарства са безопасни, ефикасни и укрепващи, когато знаеш как да ги използваш. Ако сте готови да поемете отговорността за собственото си благополучие и да участвате в лечението си, този безценен източник съдържа авторитетни и лесно изпълними съвети за домашно лечение – трябва само да разберете как, кога, защо и какво се прави в хомеопатията. С двайсет и седемте си раздела, посветени на всички аспекти на здравето – от злополуки и спешни случаи до емоционални неблагополучия, както и с отговорите на често задавани въпроси и подробна информация за диагнозата, профилактиката и лечението, това ръководство е безценна придобивка за всеки дом.

  • Корица: Мека
  • Страници:464
  • Тегло: 0.500 кг
  • Издадена: 2013 г
  • Издателство: Бард
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

19,99 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

СЪВЕТИ ЗА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ

КАК да разпознаете признаците и симптомите? 

КАК да предотвратите развитието на заболяването?

Достъпни и заслужаващи доверие съвети за домашно хомеопатично лечение

Хомеопатичните лекарства са безопасни, ефикасни и укрепващи, когато знаеш как да ги използваш. Ако сте готови да поемете отговорността за собственото си благополучие и да участвате в лечението си, този безценен източник съдържа авторитетни и лесно изпълними съвети за домашно лечение – трябва само да разберете как, кога, защо и какво се прави в хомеопатията.

КАК да разпознаете признаците и симптомите и КАК да предотвратите развитието на заболяването?

КАК да лекувате травмите или болестта и КАК да ускорите оздравяването?

КАК да разпознаете спешен случай и КАК да се справите с него?

КОГА да лекувате вкъщи и КОГА да потърсите професионална помощ – хомеопатична или медицинска?

КОГА да комбинирате хомеопатията с други лекарства или алтернативни методи на лечение с цел по-добри резултати?

ЗАЩО хомеопатичните лекарства са ефикасни и ЗАЩО да изберете дадено лекарство?

ЗАЩО редовно да се консултирате с лекар хомеопат?

КАКВИ лекарства да имате в хомеопатичната си аптечка за първа помощ, с каква концентрация и как да ги съхранявате?

КАКВИ лекарства и комбинации действат най-добре и при КАКВИ заболявания?

С двайсет и седемте си раздела, посветени на всички аспекти на здравето – от злополуки и спешни случаи до емоционални неблагополучия, както и с отговорите на често задавани въпроси и подробна информация за диагнозата, профилактиката и лечението, това ръководство е безценна придобивка за всеки дом.

Откъс от книгата

За кого е предназначена тази книга?

За всеки, който държи на естественото лечение и иска да използва природните лекарства; за всеки, който знае, че организмът ни притежава средства за самолечение; за всеки, който има достатъчно въображение да разбере, че една болест никога не е само на част от тялото, а на целия организъм; за всеки, който смята, че химичните лекарства само потискат симптомите и променят протичането на болестта, така че евентуалният резултат е хронично лошо здраве. Накратко, за всеки, който иска да бъде отговорен за всекидневното добро състояние на семейството си. Тя е предназначена също и да бъде подръчен справочник за тези, които сега се залавят с практика в тази област. Много новопрактикуващи хомеопати смятат, че ръководствата по терапевтика са много полезни, когато възникне неочаквана ситуация.

Какво съдържа тази книга?

В нея има подробна информация за първа помощ при спешни случаи, остри състояния или внезапни изостряния на хронични заболявания; диагностични признаци на трайни проблеми, които не са подходящи за домашно лечение, но са включени тук, за да се демонстрират потенциалните възможности на хомеопатията. В нея са посочени ясните индикации на състояния, които трябва да се лекуват в болница, с безопасни предложения какво да се използва при спешни случаи. Тя съдържа информация за често срещани заболявания, които засягат различните системи на организма, и за средствата, свързани с тях, както и полезни практически съвети. В добавка в нея има и списък на 50 от най-важните хомеопатични лекарства, подробности как да се получи и поддържа комплект за първа помощ и как безопасно да се дават лекарствата.

Какви медицински познания са необходими, за да се ползва тази книга?

Фактически никакви. Предписването на лекарства всъщност означава да се наблюдават симптомите и да се съгласуват с „картините“ на лекарствата, а не да се маркират частите на тялото или да се разполага с работни познания за функциите на органите.

Какво е „картина“ на лекарството?

Лекарствата притежават собствен облик и характеристика. Всяко едно има своя собствена сфера на влияние и връзка със симптомите, които се проявяват по начин, присъщ на лекарството. За рус токсикодендрон например това са ревматоидни болки, които се облекчават от масаж, загряване и постоянно движение, за да се предотврати схващането, докато за бриония са ревматоидни болки, които затихват при неподвижност. За арсеникум албум това е диария, придружена с повръщане, нервност, тревожност и жажда за глътка студена вода, докато за вератрум албум е същият проблем, придружен със студена пот, неутолима жажда и крайно изтощение. Нашата цел е да съобразим уникалната картина на лекарствата с индивидуалната картина на симптомите на пациента.

Какво е необходимо за ползването на тази книга?

Набор средства за първа помощ, умението да наблюдаваш, да разграничаваш, да се доверяваш на интуицията си, търпение, такт и огромен запас здрав разум. Препоръчва се също да ползвате книгата в сътрудничество с професионален хомеопат, който ще ви осигури допълнителна подкрепа.

Биография и факти за автора

Колин Грифит

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.