Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 2,90 лв., независимо от теглото.


 

ПРАЗНИЦИТЕ ОТМИНАВАТ, ПРОМОЦИИТЕ ОСТАВАТ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ГНЕЗДОТО!

Промоцията продължава до 31 януари 2021 г.!

Говори като победител

Стив Накамото

21 прости правила за постигане на успех във всекидневното общуване Открийте тайните на печелившия разговор! Общуването е едно от най-основните умения в живота и все пак огромното мнозинство от хората никога не са били научени на прост начин да го усъвършенстват... досега! В тази лесна за разбиране книга ще узнаете как да се справяте с 21-те най-критични стъпки за ускоряване на успеха ви в общуването. Използването на тези идеи във всекидневието ще ви позволи да поемете контрола над живота си.

 • Корица: Мека
 • Страници:234
 • Тегло: 0.350 кг
 • Издадена: 2012 г
 • Издателство: Сиела
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 


 

12 ПРАВИЛА ЗА ЖИВОТА - КНИГАТА, КОЯТО ЩЕ ВИ ПОСОЧИ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

21 прости правила за постигане на успех във всекидневното общуване

Открийте тайните на печелившия разговор! 

Общуването е едно от най-основните умения в живота и все пак огромното мнозинство от хората никога не са били научени на прост начин да го усъвършенстват... досега! 
В тази лесна за разбиране книга ще узнаете как да се справяте с 21-те най-критични стъпки за ускоряване на успеха ви в общуването. Използването на тези идеи във всекидневието ще ви позволи да поемете контрола над живота си, като се научите:

 • да бъдете самоуверени; да установявате контакт лесно и бързо;
 • да поддържате живи романтичните си връзки;
 • да предразполагате другите хора да ви харесват и уважават;
 • да избягвате скъпоструващи ви и ненужни спорове;
 • да изграждате силни и здрави взаимоотношения, които ще траят цял живот;
 • да се наслаждавате на свободата да се изразявате по всяко време и навсякъде;
 • да изграждате силни и здрави взаимоотношения, които ще траят цял живот;
 • да се наслаждавате на свободата да се изразявате по всяко време и навсякъде.

Откъс от книгата

1.  Действайте с ясна нагласа на ума. – за да говорите като победител, първо трябва да мислите като такъв. Ако имате волята, ще намерите и начин. Всяка връзка предлага възможности. Изграждайте взаимоотношения с хората, това се отплаща. И винаги започвайте с правилната нагласа.

2.  Учете се – разширете обхвата на комуникациите и променяйте нивото на удобство. Срещайте се с различни хора, слушайте повече, говорете по-малко, усвоявайте различни стилове.

3.  Преценявайте – Определяйте вида на ситуацията, срещу която се изправяте. С кого си имате работа, колко хора участват. Колко време, къде, кога и как.

4.  Усмихвайте се – започвайте винаги приятелски. Първи, с приятелска усмивка, поведение и дружелюбен тон

5.  Избирайте – подходящи теми за разговор. Съсредоточете се върху теми, които интересуват другите. Бъдете подготвен, информирайте се редовно. Избягвайте категоричното мнение и деликатните теми. Поддържайте позитивна гледна точка и избягвайте незначителните теми.

6.  Участвайте – грабвайте вниманието на слушателите. Започвайте с енергично темпо, смело твърдение, въпрос, горещи новини, споделена тайна. Вълнувайте се от темата и карайте хората да се смеят.

7.  Изразявайте – научете се как да казвате нещата добре. Съсредоточете се върху изразяването, бързо стигайте до същността, смекчавайте силните си изявления, грубостите, настройте гласа си и бъдете логични в подхода си към съдържанието. Разкажете най-важното и след това добавяйте подробности.

8.  Въздействайте – говорете с подходящо чувство. Намерете баланса между сериозност и мрачност, веселост и противност, шега и глупост, оживеност и нервност, самоувереност и надутост, небрежност и немарливост

9.  Пресъздавайте – разказвайте интересни лични истории. Заявявайте още в началото, че ще бъдете кратки. Не губете време да описвате обстановката.  Пресъздавайте веднага момент с действие. Предавайте точния диалог. Изигравайте драматизма с лице и тяло за да вкарате настроение. Пресъздавайте вътрешния диалог като използвайте собствени думи. Завършвайте историята за 60 секунди.

10.  Забелязвайте – кога другите хора не откликват. Следете за загрижени физиономии, липса на контакт с очи, сериозност и мълчаливост, липса на диалог.

11.  Нагаждайте се – карайте слушателите да взимат дейно участие. Правете паузи, питайте ги за тяхното мнение, накарайте ги да направят нещо, проверявайте дали слушат, включете и други хора в разговора, сменете темата.

12.  Слушайте – станете изключителна публика.  Дайте цялото си внимание. Откликвайте положително вербално и невербално.  Не ги прекъсвайте. Повтаряйте думите им за по-добро запомняне. Опитайте се да ги разберете като задавате въпроси.

13.  Контролирайте – не превръщайте разговора в негативен. Не се оплаквайте и не критикувайте. Признайте си слабостите.Прекъснете негативизма с физическо движение, друго време или място. Търсете съгласие когато привършвате. Бързо го изкарайте наяве. Намерете нещо забавно в ситуацията.

14.  Правете комплименти. – карайте другите хора да се чувстват оценени. Правете ги незабавно. Кажете ги с прости думи. Нека бъдат уникални.Открийте разнообразни хубави неща за казване – външен вид, действия, вещи, черти на характера, усет и стил. Направете комплимента пред публика, пратете писмено съобщение или картичка. Предайте комплимент от трето лице.

15.  Питайте – задавайте въпроси. Питайте добронамерено. Подтиквайте за разяснения. Питайте внимателно. Използвайте въпроса, а какво би казал, ако знаеше при отговор не знам. Задавайте въпроси, които докосват емоционално и са свързани с чувства и такива, които оправят настроението.

16.  Оценявайте – проумявайте основното послание. Преценявайте равнището на напрежение, станете отдушник, не приемайте нещата лично, разпознавайте учтивостта, важността на разговора и неговата истинност.

17.  Съгласявайте се – търсете общи основания. Търсете ги  в каквото и да е Покажете какво ви харесва и радва, кажете на какво му се възхищавате, намерете нещо в позициите на другия, което уважавате, кажете му, че разбирате как се чувства, съгласете се на по-високо, обобщено ниво. Избягвайте НО.

18.  Отговаряйте – избирайте подходящия отговор. Направете пауза, оставете другите да са прави в голяма част от времето, признавайте грешките си, подкрепяйте с комплименти. Обобщете казаното. По-добре не казвайте нищо, но не убивайте ентусиазма с непоискани съвети.

19.  Завършвайте – по запомняш се позитивен начин. Припомнете приятното.  Спомнете си приятен спомен. Завършете учтиво. Оставете хората засмени. Изразете нетърпение за следваща среша. Създайте чувството, че са важни за вас.

20.  Разсъждавайте – намирайте нещо ценно във всеки разговор. Какво сте направили правилно, какво сте научили, с какво се гордеете, нещо забавно, вдъхновяващо, емоционално.

21.  Успявайте – изграждайте добро име. Увеличете бройката. Учете се от всяко преживяване. Свикнете с периодите на застой. Очаквайте следващия възход. Предизвиквайте се със задачи. Подсигурете си позитивна идентичност и празнувайте малките победни стъпки.

 

 

Биография и факти за автора

Стив Накамото

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.