Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Говори като победител

Стив Накамото

21 прости правила за постигане на успех във всекидневното общуване Открийте тайните на печелившия разговор! Общуването е едно от най-основните умения в живота и все пак огромното мнозинство от хората никога не са били научени на прост начин да го усъвършенстват... досега! В тази лесна за разбиране книга ще узнаете как да се справяте с 21-те най-критични стъпки за ускоряване на успеха ви в общуването. Използването на тези идеи във всекидневието ще ви позволи да поемете контрола над живота си.

 • Корица: Мека
 • Страници:234
 • Тегло: 0.350 кг
 • Издадена: 2012 г
 • Издателство: Сиела
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

21 прости правила за постигане на успех във всекидневното общуване

Открийте тайните на печелившия разговор! 

Общуването е едно от най-основните умения в живота и все пак огромното мнозинство от хората никога не са били научени на прост начин да го усъвършенстват... досега! 
В тази лесна за разбиране книга ще узнаете как да се справяте с 21-те най-критични стъпки за ускоряване на успеха ви в общуването. Използването на тези идеи във всекидневието ще ви позволи да поемете контрола над живота си, като се научите:

 • да бъдете самоуверени; да установявате контакт лесно и бързо;
 • да поддържате живи романтичните си връзки;
 • да предразполагате другите хора да ви харесват и уважават;
 • да избягвате скъпоструващи ви и ненужни спорове;
 • да изграждате силни и здрави взаимоотношения, които ще траят цял живот;
 • да се наслаждавате на свободата да се изразявате по всяко време и навсякъде;
 • да изграждате силни и здрави взаимоотношения, които ще траят цял живот;
 • да се наслаждавате на свободата да се изразявате по всяко време и навсякъде.

Откъс от книгата

1.  Действайте с ясна нагласа на ума. – за да говорите като победител, първо трябва да мислите като такъв. Ако имате волята, ще намерите и начин. Всяка връзка предлага възможности. Изграждайте взаимоотношения с хората, това се отплаща. И винаги започвайте с правилната нагласа.

2.  Учете се – разширете обхвата на комуникациите и променяйте нивото на удобство. Срещайте се с различни хора, слушайте повече, говорете по-малко, усвоявайте различни стилове.

3.  Преценявайте – Определяйте вида на ситуацията, срещу която се изправяте. С кого си имате работа, колко хора участват. Колко време, къде, кога и как.

4.  Усмихвайте се – започвайте винаги приятелски. Първи, с приятелска усмивка, поведение и дружелюбен тон

5.  Избирайте – подходящи теми за разговор. Съсредоточете се върху теми, които интересуват другите. Бъдете подготвен, информирайте се редовно. Избягвайте категоричното мнение и деликатните теми. Поддържайте позитивна гледна точка и избягвайте незначителните теми.

6.  Участвайте – грабвайте вниманието на слушателите. Започвайте с енергично темпо, смело твърдение, въпрос, горещи новини, споделена тайна. Вълнувайте се от темата и карайте хората да се смеят.

7.  Изразявайте – научете се как да казвате нещата добре. Съсредоточете се върху изразяването, бързо стигайте до същността, смекчавайте силните си изявления, грубостите, настройте гласа си и бъдете логични в подхода си към съдържанието. Разкажете най-важното и след това добавяйте подробности.

8.  Въздействайте – говорете с подходящо чувство. Намерете баланса между сериозност и мрачност, веселост и противност, шега и глупост, оживеност и нервност, самоувереност и надутост, небрежност и немарливост

9.  Пресъздавайте – разказвайте интересни лични истории. Заявявайте още в началото, че ще бъдете кратки. Не губете време да описвате обстановката.  Пресъздавайте веднага момент с действие. Предавайте точния диалог. Изигравайте драматизма с лице и тяло за да вкарате настроение. Пресъздавайте вътрешния диалог като използвайте собствени думи. Завършвайте историята за 60 секунди.

10.  Забелязвайте – кога другите хора не откликват. Следете за загрижени физиономии, липса на контакт с очи, сериозност и мълчаливост, липса на диалог.

11.  Нагаждайте се – карайте слушателите да взимат дейно участие. Правете паузи, питайте ги за тяхното мнение, накарайте ги да направят нещо, проверявайте дали слушат, включете и други хора в разговора, сменете темата.

12.  Слушайте – станете изключителна публика.  Дайте цялото си внимание. Откликвайте положително вербално и невербално.  Не ги прекъсвайте. Повтаряйте думите им за по-добро запомняне. Опитайте се да ги разберете като задавате въпроси.

13.  Контролирайте – не превръщайте разговора в негативен. Не се оплаквайте и не критикувайте. Признайте си слабостите.Прекъснете негативизма с физическо движение, друго време или място. Търсете съгласие когато привършвате. Бързо го изкарайте наяве. Намерете нещо забавно в ситуацията.

14.  Правете комплименти. – карайте другите хора да се чувстват оценени. Правете ги незабавно. Кажете ги с прости думи. Нека бъдат уникални.Открийте разнообразни хубави неща за казване – външен вид, действия, вещи, черти на характера, усет и стил. Направете комплимента пред публика, пратете писмено съобщение или картичка. Предайте комплимент от трето лице.

15.  Питайте – задавайте въпроси. Питайте добронамерено. Подтиквайте за разяснения. Питайте внимателно. Използвайте въпроса, а какво би казал, ако знаеше при отговор не знам. Задавайте въпроси, които докосват емоционално и са свързани с чувства и такива, които оправят настроението.

16.  Оценявайте – проумявайте основното послание. Преценявайте равнището на напрежение, станете отдушник, не приемайте нещата лично, разпознавайте учтивостта, важността на разговора и неговата истинност.

17.  Съгласявайте се – търсете общи основания. Търсете ги  в каквото и да е Покажете какво ви харесва и радва, кажете на какво му се възхищавате, намерете нещо в позициите на другия, което уважавате, кажете му, че разбирате как се чувства, съгласете се на по-високо, обобщено ниво. Избягвайте НО.

18.  Отговаряйте – избирайте подходящия отговор. Направете пауза, оставете другите да са прави в голяма част от времето, признавайте грешките си, подкрепяйте с комплименти. Обобщете казаното. По-добре не казвайте нищо, но не убивайте ентусиазма с непоискани съвети.

19.  Завършвайте – по запомняш се позитивен начин. Припомнете приятното.  Спомнете си приятен спомен. Завършете учтиво. Оставете хората засмени. Изразете нетърпение за следваща среша. Създайте чувството, че са важни за вас.

20.  Разсъждавайте – намирайте нещо ценно във всеки разговор. Какво сте направили правилно, какво сте научили, с какво се гордеете, нещо забавно, вдъхновяващо, емоционално.

21.  Успявайте – изграждайте добро име. Увеличете бройката. Учете се от всяко преживяване. Свикнете с периодите на застой. Очаквайте следващия възход. Предизвиквайте се със задачи. Подсигурете си позитивна идентичност и празнувайте малките победни стъпки.

 

 

Биография и факти за автора

Стив Накамото

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.