Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 


 

НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО: -30% ДО 21 АВГУСТ 2017 Г.

Ако си задаваш въпроса "Това ли е животът, който си струва да живея?", тази книга е точно за теб!

Благодарим ви за проявения интерес! Промоцията продължава до 24 часа на 21.08.2017 г.

Гладуването може да спаси живота ви

Хърбърт Шелтън

Открийте удивителната регенеративна сила на своето тяло! Популярното, погрешно мнение гласи: не можем да бъдем силни и устойчиви към болестите, ако не се храним. Докато тази илюзия се радва на поддръжката на обществото, хиляди хора ще умират преждевременно. Храна и хранителна стойност не са синоними. Ние не се изхранваме с храната, която ядем, а с това, което храносмиламе и асимилираме. В продължение на векове мъже и жени са гладували, за да се сдобият със здраве, умствен покой, хармония и нов начин на живот. Наскоро в Америка беше събуден голям интерес и се проведоха наблюдения върху отличните резултати, постигани чрез гладуване. Запазването на живота зависи от цялостната система, включваща принципите на правилния начин на живот.

  • Корица: Мека
  • Страници: 314
  • Тегло: 0.240 кг
  • Издадена: 2000 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Джон Бриджис
 

Наличност: Да

12,00 лв.

Анотация на книгата

Подробности

Открийте удивителната регенеративна сила на своето тяло! Популярното, погрешно мнение гласи: не можем да бъдем силни и устойчиви към болестите, ако не се храним. Докато тази илюзия се радва на поддръжката на обществото, хиляди хора ще умират преждевременно. Храна и хранителна стойност не са синоними. Ние не се изхранваме с храната, която ядем, а с това, което храносмиламе и асимилираме. В продължение на векове мъже и жени са гладували, за да се сдобият със здраве, умствен покой, хармония и нов начин на живот. Наскоро в Америка беше събуден голям интерес и се проведоха наблюдения върху отличните резултати, постигани чрез гладуване. Запазването на живота зависи от цялостната система, включваща принципите на правилния начин на живот. Гладуването е само една фаза от тази система. Когато се прилага правилно и се предприема под грижите и наблюдението на опитен специалист, ГЛАДУВАНЕТО МОЖЕ ДА СПАСИ ЖИВОТА ВИ.

Биография и факти за автора

Никой не разполага с по-голяма практика, достойна за написване на книга за гладуването и здравето, от д-р Шелтън (1895–1985). Провел наблюдения при повече пациенти, предприели гладуване, отколкото всеки друг свой съвременник, Хърбърт М. Шелтън се нарежда сред най-изтъкнатите авторитети в тази област. Повече от половин век той ръководи собствено здравно заведение, където хора от цял свят, в различно здравословно състояние и различен стадий на болестите, от които страдат, идват да предприемат гладуване и да се научат как да запазят здравето си.

Роден през 1895 г., д-р Шелтън е ревностен и безкомпромисен ученик на природната хигиена и пропагандатор на нейните методи. Много рано той открива грешките и несъстоятелността на всички добре познати лечебни терапии и започва сам да изследва метода, доказващ, че здравето се поддържа единствено чрез правилен начин на живот.

Продуктивен писател, д-р Шелтън е автор на голям брой статии и повече от 40 книги, сред които „Гладуването може да спаси живота ви“, „Науката и изкуството на храненето“, „Здраве за милиони хора“, „Човешкият живот – неговата философия и закони“.

Редактор и издател на „Хайджиник ривю“ в периода 1939–1980 г., д-р Шелтън повече от 50 години е директор на Здравната школа на д-р Шелтън и неотклонно преследва благородната цел в живота си: да избави хората от страха и невежеството им по отношение на болестите и да ги научи как могат сами да си помогнат по пътя към доброто здраве, което е рождено право на всекиго.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: