Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.


 

Две прекрасни книги от Елчин Сафарли, пренасящи ни в дълбокия душевен свят на Изтока.

„Ти ми беше обещан“ - една книга за възраждането. Малка история за човека, който отново се научава да живее, когато спомените са единственото, което му е останало.

„Ако ти знаеше...“ - историята на едно момиче, което бяга от миналото, история за любовта, която лекува, удивлява и отново те връща към живота.

Промоцията е валидна за периода от 27 май до 5 юни 2017 г.


 

Три романа, способни да дадат нова насока в живота ви.

Промоцията е валидна за периода от 27 май до 5 юни 2017 г.


 

Еротична интелигентност

Естер Перел

Въз основа на повече от двадесетгодишния си опит на семеен терапевт, Перел изследва многобройните фактори, които помагат да поддържаме желанието помежду ни живо. Чрез случаи от практиката и в оживени дискусии, Перел демонстрира колко вълнуващ, забавен и дори поетичен може да бъде сексът в дълготрайните връзки. Мъдра, остроумна, откровена и пряма, „Еротична интелигентност“ е провокативна книга, която ще промени начина, по който живеете и обичате.

  • Корица: Мека
  • Страници: 268
  • Тегло: 0.293 кг
  • Издадена: 2013 г
  • Издателство: Векста
  • Виж още от Естер Перел
 

Наличност: Да

19,00 лв.

„Ти ми беше обещан“ - една книга за възраждането. История за човека, който отново се научава да живее, когато спомените са единственото, което му е останало.

Промоцията е валидна за периода от 27 май до 5 юни 2017 г.


 

„Ако ти знаеше...“ - историята на едно момиче, което бяга от миналото, история за любовта, която лекува, удивлява и отново те връща към живота.

Промоцията е валидна за периода от 27 май до 5 юни 2017 г.


 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Тайната на желанието в дълготрайните връзки.

Можем ли да копнеем за онова, което вече притежаваме?
Добрата интимност винаги ли води до добър секс?

Естер Перел, един от най-уважаваните авторитети по темата за еротичната интелигентност, предлага една мъдра, провокативна и свежа гледна точка за интимността и секса. „Еротична интелигентност“ ни кани да изследваме противоречивия съюз между семейния живот и сексуалното желание и ни разкрива нови начини да поканим страстта у дома.

Въз основа на повече от двадесетгодишния си опит на семеен терапевт, Перел изследва многобройните фактори, които помагат да поддържаме желанието помежду ни живо. Чрез случаи от практиката и в оживени дискусии, Перел демонстрира колко вълнуващ, забавен и дори поетичен може да бъде сексът в дълготрайните връзки.

Мъдра, остроумна, откровена и пряма, „Еротична интелигентност“ е провокативна книга, която ще промени начина, по който живеете и обичате.

 

Биография и факти за автора

Естер ПерелЕстер Перел, един от най-оригиналните и вдъхновяващи гласове по темата за интимните връзки и междукултурните различия в секса, е семеен и сексуален терапевт с над двадесет годишна частна практика в Ню Йорк, където живее със съпруга и двете си деца.

 

Перфектно владееща девет езика, Перел, която е от белгийски произход, е търсен говорител навсякъде по света по темата за емоционалната и еротична интелигентност. В практиката си Перел използва елементи от психологията, теорията за психологическите травми, психоанализата, философията, антропологията и литературата като по този начин разчупва и разширява популярното разбиране за връзката между трайните взаимоотношения, секса и еротиката.

 

Нейният бестселър "Еротична интелигентност" е преведен на 24 езика. През 2012 година Перел е носителка на наградата Уудхъл за сексуална свобода.

 

 

 

 

 

Вижте лекцията на Естер Перел пред TED: Тайната на желанието в дълготрайните връзки:

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: