Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Специална цена!

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Енергия за всеки ден

Катрин Марсдън

Книгата е едно достъпно и ефикасно ръководство за превъзмогване на умората. Авторката е една от водещите английски консултантки по въпросите на здравето и фитнеса. От опит установява, че 92 на сто от новите й нациенти се оплакват от умора. Думи като „изцеден“, „изтощен“ и „капнал“ са обичайни за тях. В отговор на крещящата нужда от повече сила, „Енергия за всеки ден“ ви дава възможност да замените разхода на енергия с приход; да мобилизирате защитните си сили срещу болестите; да правите приятни, ненатоварващи упражнения; да проходите в науката за цветовете; да се храните здравословно; да спите добре и да се събуждате освежени; да се справяте надеждно със стреса; да преодолеете хроничната умора.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

Редовен Цена: 8,00 лв.

Специална цена: 5,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Книгата е едно достъпно и ефикасно ръководство за превъзмогване на умората. Авторката е една от водещите английски консултантки по въпросите на здравето и фитнеса. От опит установява, че 92 на сто от новите й нациенти се оплакват от умора. Думи като „изцеден“, „изтощен“ и „капнал“ са обичайни за тях.

В отговор на крещящата нужда от повече сила, „Енергия за всеки ден“ ви дава възможност да замените разхода на енергия с приход; да мобилизирате защитните си сили срещу болестите; да правите приятни, ненатоварващи упражнения; да проходите в науката за цветовете; да се храните здравословно; да спите добре и да се събуждате освежени; да се справяте надеждно със стреса; да преодолеете хроничната умора.

Богата на полезни практически съвети и ценна информация, „Енергия за всеки ден“ ще ви накара да се почувствате по-бодри, жизнени и енергични от когато и да било!

Биография и факти за автора

Катрин Марсдън е родена през 1951 г. в едно малко село в Норт Котсуолц Хилс, където прекарва и детството си. Специализира хотелски мениджмънт, което разпалва у нея непреодолим интерес към всичко, свързано с храненето и науката за храненето. Когато на съпруга й Ралф е поставена диагноза рак, тя започва усилено да проучва различни методи на лечение чрез диети, които евентуално да му помогнат. Толкова се увлича по изумителните целебни свойства на обикновените хранителни съставки, че посвещава изцяло вниманието си на въпросите на здравето, красотата и фитнеса.

Катрин продължава да изучава физиология, анатомия, биология, биохимия, както и природосъобразните подходи към храненето. Тя е дипломиран специалист по клинично и рационално хранене. Научноизследователската й работа е свързана с най-новите методи за хранене в световен мащаб.

Въпреки претоварената си програма, изпълнена с писане, преподаване и сътрудничество на масмедиите, Катрин откликва на молбите за помощ и на многобройните си пациенти, страдащи от различни заболявания. Резултат от опита й при лечението на широк кръг кожни страдания е книгата „Суперкожа“. Тя редовно пише за много женски списания, както и за специализирани здравни издания. Гласът на Катрин звучи често и в ефира на БиБиСи. Тя е член на факултетния съвет на института „Тисеранд“ и преподава на студенти в Кралската масонска болница и Колежа за следдипломна квалификация. Много търсена като лектор, тя изнася лекции и провежда семинари в цял свят.

Катрин е автор на бестселъра „Как да съчетаваме храните“, помогнал на хиляди хора да отслабнат успешно и безопасно, без да намаляват броя на калориите.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.