Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 2,90 лв., независимо от теглото.

 

Енеаграма

Хелън Палмър

Достъпно и убедително е представена една изпитана във времето психологическа система, водеща началото си от сакралната традиция и съперничеща си с астрологията по мъдрост и неизчерпаеми възможности за човешкото самопознание. Хелън Палмър обобщава многообразието от човешки характери в девет основни психологически типа. Релефно са очертани житейските дилеми, присъщи на всеки тип, основните психически проблеми и предразположения, моделиращите семейни истории, характерният стил и начин на поведение в интимния живот и на работното място, отношението към властта и авторитетите.

  • Корица: Мека
  • Страници: 508
  • Тегло: 0.220 кг
  • Издадена: 1998 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Хелън Палмър
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

15,00 лв.

 

Историята на една изключителна жена, разказана от нея самата - "АВТОБИОГРАФИЯ" ОТ АГАТА КРИСТИ - най-интересната книга, написана от великата писателка!

Промоцията е валидна само при поръчка онлайн!

 

Промоцията е валидна само при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Достъпно и убедително е представена една изпитана във времето психологическа система, водеща началото си от сакралната традиция и съперничеща си с астрологията по мъдрост и неизчерпаеми възможности за човешкото самопознание.

Хелън Палмър обобщава многообразието от човешки характери в девет основни психологически типа. Релефно са очертани житейските дилеми, присъщи на всеки тип, основните психически проблеми и предразположения, моделиращите семейни истории, характерният стил и начин на поведение в интимния живот и на работното място, отношението към властта и авторитетите.

Биография и факти за автора

Хелън Палмър (1928–2011) е сред най-блестящите съвременни познавачи и популяризатори на енеаграмното учение. В интегрирането на традиционните постановки с модерните идеи в психологията, тя черпи от наследството на големи духовни учители като Г. И. Гурджиев и П. Успенски, опира се на разработките на водещи психиатри като Оскар Ичасо и Клаудио Наранхо, както и на трудове на видния американски психолог Чарлс Тарт.

Хелън Палмър ръководи Центъра за енеаграмни изследвания в Бъркли, Калифорния, който организира курсове и семинари в цял свят по практическо използване на енеаграмното познание за решаване на психологически проблеми и личностно усъвършенстване. Придобитият огромен опит с хиляди пациенти и клиенти тя обобщава в първата си книга „Енеаграма: или как да опознаем себе си, другите и смисъла на живота“ (1988), която има изключителен успех в САЩ и в десетки други страни, където е преведена. През 1955 г. тя издава и продължението „Енеаграма на любовта и професионалната реализация“.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.