Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Енциклопедия на природната медицина

Майкъл Мъри, Джоузеф Пизорно

Книгата е посветена на необикновените лечебни възможности на природната медицина. Авторите Майкъл Мъри и Джоузеф Пизорно, двама от водещите в света лекари натуропати, представят най-новите и изпитани природни лечебни средства за най-разпространените днес заболявания (от Артрит до Язва). За всяка болест ще намерите подробно разгледани: • причини и симптоми; • преглед на най-важните открития на медицината за лечението; • дози и приложение на хранителните добавки и билковите лекарствени средства.

 • Корица: Твърда
 • Страници: 1616
 • Тегло: 3.500 кг
 • Издадена: 2013 г
 • Издателство: Изток-Запад
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

69,90 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Изключителен синтез на последните достижения на медицината и вековната мъдрост на природолечението.

Книгата е посветена на необикновените лечебни възможности на природната медицина. Авторите Майкъл Мъри и Джоузеф Пизорно, двама от водещите в света лекари натуропати, представят най-новите и изпитани природни лечебни средства за най-разпространените днес заболявания (от Артрит до Язва). За всяка болест ще намерите подробно разгледани:

 • причини и симптоми;
 • преглед на най-важните открития на медицината за лечението;
 • дози и приложение на хранителните добавки и билковите лекарствени средства.

„Енциклопедия на природната медицина" ще ви помогне да откриете:

 • четирите стълба на доброто здраве;
 • начините да укрепите своя организъм;
 • радостта от доброто здраве и дългия живот.

Книга, необходима за всеки дом.

Откъс от книгата

Предговор

Целта на тази книга е да обнови знанията на широката читателска аудитория за природната медицина и методите ѝ за поддържане на здравето и лечението на различни заболявания. Книгата развенчава разпространения мит, че природосъобразният подход „няма научна основа“. Информацията в нея е базирана на авторитетни научни изследвания, плод на безброй часове изследователски труд. Без съмне- ние „Енциклопедия на природната медицина“ все още е най-пълният и най-задълбочено проучен справочник за природосъобразна медицина, предназначен за широка аудитория.

Тази книга не бива да замества консултациите с лекар или квалифицирано медицинско лице. Тя е предназначена да се използва едновременно с медицинската помощ на лекари, привърженици на природната медицина. Горещо препоръчваме на читателите да потърсят лекари, познаващи изкуството и науката на природосъобразната и профилактичната медицина, каквито са лекарите натуропати. Винаги когато имате здравословно оплакване, изпитвате някаква болка или започвате лечение, задължително се консултирайте с лекар. Адекватните медицински грижи и съвети ще подобрят и удължат живота ви.

Въпреки че книгата разглежда различни природосъобразни подходи към редица заболявания, тя не цели да замести лекарските съвети. Докато я четете, не забравяйте следното:

Не си поставяйте сами диагноза. Ако имате притеснения, свързани с вашето здраве, своевременно се обърнете към лекар. За предпочитане е да бъде лекар натуропат (N.D.) или лекар, ориентиран към нутритивен подход, или остеопат, физиотерапевт или друг специалист по природна медицина.

Осведомете лекаря за всички медикаменти, които взимате в момента – по лекарско предписание, без лекарско предписание, хранителни добавки или билкови препарати, за да се избегнат евентуални нежелани взаимодействия в момента сте на медикаментозно лечение, задължително трябва да се консултирате с лекар, в случай че желаете да го спрете или да го смените с друго.

Редица здравословни проблеми изискват многоаспектно решение – лекарства, лечебно хранене, промени в начина на живот. Не е достатъчно да взимате хапчета, ако не промените начина си на хранене, или да спазвате диета и да взимате хапчета, но да не промените начина си на живот. Условие, за да бъде успешно едно лечение, е да се приложи интегриран подход.

Вярваме, че ако усърдно спазвате природосъобразните съвети за здравето от „Енциклопедия на природната медицина“, ще бъдете възнаградени с живот, изпълнен със здраве, сила и енергия.

д-р Майкъл Мъри, лекар натуропат

д-р Джоузеф Пизорно, лекар натуропат

Биография и факти за автора

Майкъл Мъри, Джоузеф Пизорно

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.