Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Енциклопедия на природната медицина

Майкъл Мъри, Джоузеф Пизорно

Книгата е посветена на необикновените лечебни възможности на природната медицина. Авторите Майкъл Мъри и Джоузеф Пизорно, двама от водещите в света лекари натуропати, представят най-новите и изпитани природни лечебни средства за най-разпространените днес заболявания (от Артрит до Язва). За всяка болест ще намерите подробно разгледани: • причини и симптоми; • преглед на най-важните открития на медицината за лечението; • дози и приложение на хранителните добавки и билковите лекарствени средства.

 • Корица: Твърда
 • Страници: 1616
 • Тегло: 3.500 кг
 • Издадена: 2013 г
 • Издателство: Изток-Запад
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

69,90 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Изключителен синтез на последните достижения на медицината и вековната мъдрост на природолечението.

Книгата е посветена на необикновените лечебни възможности на природната медицина. Авторите Майкъл Мъри и Джоузеф Пизорно, двама от водещите в света лекари натуропати, представят най-новите и изпитани природни лечебни средства за най-разпространените днес заболявания (от Артрит до Язва). За всяка болест ще намерите подробно разгледани:

 • причини и симптоми;
 • преглед на най-важните открития на медицината за лечението;
 • дози и приложение на хранителните добавки и билковите лекарствени средства.

„Енциклопедия на природната медицина" ще ви помогне да откриете:

 • четирите стълба на доброто здраве;
 • начините да укрепите своя организъм;
 • радостта от доброто здраве и дългия живот.

Книга, необходима за всеки дом.

Откъс от книгата

Предговор

Целта на тази книга е да обнови знанията на широката читателска аудитория за природната медицина и методите ѝ за поддържане на здравето и лечението на различни заболявания. Книгата развенчава разпространения мит, че природосъобразният подход „няма научна основа“. Информацията в нея е базирана на авторитетни научни изследвания, плод на безброй часове изследователски труд. Без съмне- ние „Енциклопедия на природната медицина“ все още е най-пълният и най-задълбочено проучен справочник за природосъобразна медицина, предназначен за широка аудитория.

Тази книга не бива да замества консултациите с лекар или квалифицирано медицинско лице. Тя е предназначена да се използва едновременно с медицинската помощ на лекари, привърженици на природната медицина. Горещо препоръчваме на читателите да потърсят лекари, познаващи изкуството и науката на природосъобразната и профилактичната медицина, каквито са лекарите натуропати. Винаги когато имате здравословно оплакване, изпитвате някаква болка или започвате лечение, задължително се консултирайте с лекар. Адекватните медицински грижи и съвети ще подобрят и удължат живота ви.

Въпреки че книгата разглежда различни природосъобразни подходи към редица заболявания, тя не цели да замести лекарските съвети. Докато я четете, не забравяйте следното:

Не си поставяйте сами диагноза. Ако имате притеснения, свързани с вашето здраве, своевременно се обърнете към лекар. За предпочитане е да бъде лекар натуропат (N.D.) или лекар, ориентиран към нутритивен подход, или остеопат, физиотерапевт или друг специалист по природна медицина.

Осведомете лекаря за всички медикаменти, които взимате в момента – по лекарско предписание, без лекарско предписание, хранителни добавки или билкови препарати, за да се избегнат евентуални нежелани взаимодействия в момента сте на медикаментозно лечение, задължително трябва да се консултирате с лекар, в случай че желаете да го спрете или да го смените с друго.

Редица здравословни проблеми изискват многоаспектно решение – лекарства, лечебно хранене, промени в начина на живот. Не е достатъчно да взимате хапчета, ако не промените начина си на хранене, или да спазвате диета и да взимате хапчета, но да не промените начина си на живот. Условие, за да бъде успешно едно лечение, е да се приложи интегриран подход.

Вярваме, че ако усърдно спазвате природосъобразните съвети за здравето от „Енциклопедия на природната медицина“, ще бъдете възнаградени с живот, изпълнен със здраве, сила и енергия.

д-р Майкъл Мъри, лекар натуропат

д-р Джоузеф Пизорно, лекар натуропат

Биография и факти за автора

Майкъл Мъри, Джоузеф Пизорно

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.