Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Енциклопедия на астрологията

Джуди Хол

Енциклопедия на астрологията е подробен пътеводител из традиционната и модерната астрология, която дава информация за всичко, което е нужно да знаете по темата, включително нейното значение и смисъл, аналогии и как да я практикуваме. Ако сте начинаещ, тази книга ще ви помогне да използвате астрологията при избора на верния път в живота, да разбирате себе си и другите, да откриете любовта или да изберете кариера.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

24,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Енциклопедия на астрологията е подробен пътеводител из традиционната и модерната астрология, която дава информация за всичко, което е нужно да знаете по темата, включително нейното значение и смисъл, аналогии и как да я практикуваме.

Ако сте начинаещ, тази книга ще ви помогне да използвате астрологията при избора на верния път в живота, да разбирате себе си и другите, да откриете любовта или да изберете кариера. Но ако вече притежавате някакви умения в сферата на астрологията, сега ще задълбочите и разширите знанията си за зодиака.

Астрологията е изключително многостранен и гъвкав инструмент, който ви дава възможност да опознаете себе си. Небесната карта, изготвена в момента на раждането ви, наречена натална или рождена, е отражение на вашата уникална личност; тя може да ви бъде съветник в любовта, да ви насочи към подходяща кариера, дори да ви помогне да бъдете по-добър родител. Но астрологията е нещо много повече. Тя е едно от най-добрите средства да разбираме другите, след като се научим как да комбинираме различните фактори в дадена рождена карта – това умение ни позволява да виждаме отвъд лицето, което човек представя пред света, и да открием кой всъщност е той.

Хилядолетия наред астролозите изучават въздействието на планетите върху Земята, както и връзката им с човешкото поведение, личност, здраве, карма и т.н. Тази книга съдържа всичко, което е нужно да знаете за астрологията.

Колкото повече разбирате това дълбоко изкуство, толкова по-големи прозрения ще добивате за живота – вашия и този на хората около вас. Ако пък вече умеете да боравите с астрологията, книгата ще задълбочи и разшири знанията ви за звездната наука.

 

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат. 

Откъс от книгата

Стрелец – авантюристичният любовник

Ерогенни зони: Тазобедрена област и вътрешна страна на бедрата

Възбуждащи фактори: Споделени идеи и екзотично място

Афродизиаци: Багаж и сладолед

Фантазии: Пътуване и бягство от ежедневието; Коне

За да се полчуи връзката: Дайте му пространство и свобода

 

Романтичният Стрелец е свободен дух, на когото му е трудно да се ангажира във връзка само с един човек. Ако вашият партньор Стрелец започне да гледа настрани, значи има причина за притеснение, въпреки че безгрижните флиртове не са му чужди. Малко вероятно е обаче да ви предупреди, че планира да скъса с вас: обикновено просто си тръгва.

Стрелците имат огромна нужда от лично пространство и свобода. Ако опитате да го вържете, връзката ви е обречена. Но ако разполага с пространство и може да изследва света и себе си, връзката ви може да е трайна и равнопоставена, особено ако придружавате Стрелеца в спонтанните му приключения. Той не обича дългосрочните, грижливо направени планове и предпочита да хвърли няколко ката дрехи в куфара и да се отправи нанякъде. Естествено, приема, че вие сте свободни да го последвате. Импулсивно може да си купи дори къща. Прекомерният му оптимизъм понякога има нужда да бъде усмиряван, но като цяло този начин на живот е доста приятен.

Стрелецът има доверие към вселената и затова обикновено го спохожда късмет.

Стрелецът не е сложен за разбиране. Обикновено е честен и макар понякога да преувеличава, той е открит. Не е коварен или непочтен, не понася преструвките, а емоционалните игрички, които понякога играят по-сложните знаци, го отвращават.

Репутацията му на честен човек върви ръка за ръка с нетактичността. Вашият партньор рядко иска да ви нарани, но словесната му нетактичност може да бъде болезнена поради способността му да улучва истината. Не го питайте дали някоя дреха ви стои добре, ако не сте готови да получите прям отговор. И никога не очаквайте извинение от вашия партньор: той надали знае значението на тази дума, да не говорим, че не вижда необходимост да се извинява.

Стрелецът често обещава повече, отколкото може да изпълни. Тъй като не обича да казва „не“ или просто не се спира, за да помисли, той се натоварва прекомерно и неизбежно разочарова някого. Прави го обаче с лекота и без лоши чувства.

 

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат. 

Съдържание

СЪДЪРЖАНИЕ

Увод  6

Зодиакът  24

Стихиите  124

Качества и полярност  136

Планетите  148

Домове и ъгли  228

Аспектите  264

Обединение на частите  288

Хороскопът в развитие  298

Астрология на любовта  316

Астрология и здраве  368

Затъмнения  382

Речник  390

Библиография  394

Азбучен показалец  395

Благодарности  400

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.