Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО СЕПТЕМВРИЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доктор Ум

Д-р Лиса Ранкин

Научни доказателства за целебната сила на мисълта!

Д-р Лиса Ранкин е лекар, автор, лектор и учител. След осемгодишна клинична практика тя започва да изучава случаите, които медицината просто не може да обясни и все повече се измъчва от въпроса: Ами ако ние, лекарите, грешим? Ами ако тялото наистина притежава способността да се самолекува? 

Тя е силно заинтригувана от това, което се намира в пресечната точна между науката и духовността. „Написах тази книга за скептиците, към които аз самата се числях преди години... За всеки, който някога е боледувал и иска да се предпази от болести. Позволете ми да ви помогна да излекувате мислите си, за да може тялото ви да ги последва.”

Д-р Ранкин предлага безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум, както и метод за самодиагностика на дисбалансите в живота, които са в основата на здравословните проблеми.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

15,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Лечение без лекарства

Научни доказателства за целебната сила на мисълта

След осемгодишна клинична практика с непоколебима вяра в догматичните принципи на съвременната медицина д-р Лиса Ранкин започва да си задава въпроса: Ами ако ние, лекарите, грешим? Всеки от нас е ставал свидетел на случаи, които науката просто не може да обясни –ами ако тялото наистина притежава способността да се самолекува?

Твърдо решена да отговори с научни доказателства, д-р Ранкин започва проучване, което обхваща най-авторитетните медицински издания и се базира на опити в най-престижните университети. Резултатът е „Доктор Ум“.

Превърнала се в световен бестселър, тази книга предлага:

- Безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум;

- Метод за самодиагностика на дисбалансите в нашия живот: сексуални, професионални, финансови и творчески, които са в основата на здравословните проблеми;

- Коренно нов и различен модел на благополучие с шест стъпки за самоизцеление, който подготвя тялото за истински чудеса.

„Написах тази книга за скептиците, към които аз самата се числях преди години – казва Лиса Ранкин… – За всеки, който някога е боледувал, за всеки, чийто любим човек се е разболявал, и за всеки, който иска да се предпази от болести. Позволете ми да ви помогна да излекувате мислите си, за да може тялото ви да ги последва.” 

Отзиви за книгата:

„Д-р Ранкин разкрива нов начин да обединим брилянтните достижения на съвременната наука с мъдростта на сърцето.“ - Марта Бек, бестселър автор на New York Times

„Подгответе се тази книга да ви изуми и… да ви излекува.“ - Джонатан Фийлдс, основател на проекта Good Life

Биография и факти за автора

Д-р Лиса Ранкин Д-р Лиса Ранкин е лекар, автор, лектор и учител. Тя е силно заинтригувана от това, което се намира в пресечната точна между науката и духовността.  Води курсове като „Лекарство  за душата, „Намерете вашето призвание“. Освен нашумялата книга „Доктор Ум“, д-р Ранкин е автор и на The Fear Cure, която излезе в САЩ през февруари 2015 г. 

Когато не работи, Лиса Ранкин рисува, практикува йога, ски и планинарство. 

Живее в Марин Каунти, Калифорния с дъщеря си. 

 

 

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.