Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доктор Ум

Д-р Лиса Ранкин

Научни доказателства за целебната сила на мисълта!

Д-р Лиса Ранкин е лекар, автор, лектор и учител. След осемгодишна клинична практика тя започва да изучава случаите, които медицината просто не може да обясни и все повече се измъчва от въпроса: Ами ако ние, лекарите, грешим? Ами ако тялото наистина притежава способността да се самолекува? 

Тя е силно заинтригувана от това, което се намира в пресечната точна между науката и духовността. „Написах тази книга за скептиците, към които аз самата се числях преди години... За всеки, който някога е боледувал и иска да се предпази от болести. Позволете ми да ви помогна да излекувате мислите си, за да може тялото ви да ги последва.”

Д-р Ранкин предлага безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум, както и метод за самодиагностика на дисбалансите в живота, които са в основата на здравословните проблеми.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

15,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Лечение без лекарства

Научни доказателства за целебната сила на мисълта

След осемгодишна клинична практика с непоколебима вяра в догматичните принципи на съвременната медицина д-р Лиса Ранкин започва да си задава въпроса: Ами ако ние, лекарите, грешим? Всеки от нас е ставал свидетел на случаи, които науката просто не може да обясни –ами ако тялото наистина притежава способността да се самолекува?

Твърдо решена да отговори с научни доказателства, д-р Ранкин започва проучване, което обхваща най-авторитетните медицински издания и се базира на опити в най-престижните университети. Резултатът е „Доктор Ум“.

Превърнала се в световен бестселър, тази книга предлага:

- Безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум;

- Метод за самодиагностика на дисбалансите в нашия живот: сексуални, професионални, финансови и творчески, които са в основата на здравословните проблеми;

- Коренно нов и различен модел на благополучие с шест стъпки за самоизцеление, който подготвя тялото за истински чудеса.

„Написах тази книга за скептиците, към които аз самата се числях преди години – казва Лиса Ранкин… – За всеки, който някога е боледувал, за всеки, чийто любим човек се е разболявал, и за всеки, който иска да се предпази от болести. Позволете ми да ви помогна да излекувате мислите си, за да може тялото ви да ги последва.” 

Отзиви за книгата:

„Д-р Ранкин разкрива нов начин да обединим брилянтните достижения на съвременната наука с мъдростта на сърцето.“ - Марта Бек, бестселър автор на New York Times

„Подгответе се тази книга да ви изуми и… да ви излекува.“ - Джонатан Фийлдс, основател на проекта Good Life

Биография и факти за автора

Д-р Лиса Ранкин Д-р Лиса Ранкин е лекар, автор, лектор и учител. Тя е силно заинтригувана от това, което се намира в пресечната точна между науката и духовността.  Води курсове като „Лекарство  за душата, „Намерете вашето призвание“. Освен нашумялата книга „Доктор Ум“, д-р Ранкин е автор и на The Fear Cure, която излезе в САЩ през февруари 2015 г. 

Когато не работи, Лиса Ранкин рисува, практикува йога, ски и планинарство. 

Живее в Марин Каунти, Калифорния с дъщеря си. 

 

 

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.