Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

"Хората губят малките радости в преследване на голямото щастие, а то е скрито именно в тях." Пърл Бък

Една книга извън времето и модата, изпълнена с невероятна енергия. Прости истини, които попадат право в сърцето...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

Детето ти е страхотно! Ти не ставаш!

Лари Уингет

„Аз не уча на родителство. Уча на финансова отговорност, дисциплина, разбиране на последиците, поставяне на цели, образование, любов, благотворителност, етика, как да работим и как да се забавляваме.”

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,00 лв.

 

Истината за волята ще ви накара да забравите всичко, което сте си мислили, че знаете за нея...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Наръчник за отглеждане на родители 

Тази книга е за родителите, които обичат децата си и искат най-доброто за тях

Някои от тези родители имат нужда само да им се напомни кои са най-важните неща. Други имат нужда някой да ги събуди, за да си решат проблемите. Има и такива, които се нуждаят от ритник в задника, защото са се издънили и са изгубили контрол върху семействата си.
Всички деца са страхотни!
Родителството е сбъркано, затова и обществото е сбъркано. 
Искаш да поправиш света? Поправи родителите!

„Аз не уча на родителство. Уча на финансова отговорност, дисциплина, разбиране на последиците, поставяне на цели, образование, любов, благотворителност, етика, как да работим и как да се забавляваме. Това са принципите, които трябва да бъдат научени и спазвани от всеки човек, който иска да води успешен, щастлив и финансово осигурен живот. А това ще го направи и страхотен родител.“
Лари Уингет

Най-важните уроци на Питбула на личностното развитие®:

• Не е важно колко пари имаш, а как ги използваш.
• Децата ще правят секс, както и ти си го правил като тийнейджър! Научи ги на важните неща: уважение – отговорност – безопасност. 
• Обичай себе си, за да обичаш и другите и да имаш пълноценно общуване – ако не си достатъчно добър за себе си, никога няма да бъдеш достатъчно добър и за друг.
• Училището и домашните са отговорност на детето, не твоя.
• Децата лъжат. Всички сме лъгали като малки. Но ти обясни и докажи с пример, че лъжата е недопустима. Честността и почтенността са най-добрият и успешен избор.

Децата стават по-добри, веднага щом родителите им станат по-добри.

 

Откъс от книгата

УРОК ОТ ЕДИН ПИТБУЛ ЗА ДРУГ

Прозвището ми е Питбулът на персоналното развитие. Този прякор ми отива. Питбулите захапват и не пускат, а аз съм същият - захапвам даден принцип и се придържам към него. Може би затова се идентифицирам с питбула. Харесвам тези кучета, имал съм питбул и смятам, че е едно любвеобилно, умно куче, което остава неразбрано заради външния си вид и агресивната си природа. Може би затова и се идентифицирам с питбул. 

Преди години имах питбул на име Бъба. Бъба и аз ходехме на уроци по дресура, на които ни учеха на различни команди и упражнения. Можех да я накарам (да, Бъба беше момиче) да ходи до мен и да следва моите команди с ръце или глас. Един ден се чувствах достатъчно уверен в своите и нейните способности и я заведох на реката в Тълса, където хиляди хора се събират през уикенда, за да карат колело, да тичат и да си правят семейни пикници. Мястото беше пълно с хора, но бях сигурен, че Бъба ще се държи както трябва. Разхождахме се доста дълго, Бъба беше на каишка и всичко беше наред. Тя се справяше перфектно, следеше ме много внимателно и ходеше точно до мен, точно както беше научена. Реших, че мога да махна каишката и да продължим да се разхождаме един до друг, както се беше случвало много пъти в квартала ми. Но в момента, щом махнах каишката, тя светкавично побягна. Нямаше гласова команда, която да е способна да я спре. Тя просто бягаше, колкото й държаха краката. Нямах избор, освен да хукна след нея. Стараех се всячески да я накарам да спре, но тя не искаше да разбере. Един 40-килограмов, двегодишен питбул може да бяга наистина бързо! Не можех да я догоня. Съвсем скоро беше толкова напред, че едва я виждах. Пресече булевард с четири платна, като едва не я блъсна кола. Последвах я - и мен едва не ме сгазиха. Тичахме през няколко квартала, нагоре и надолу по улиците, като тя поглеждаше през рамо и ми се смееше - или поне така изглеждаше. След близо четири километра бях скапан. Вече не можех да бягам, бях изтощен, дехидратиран и едва не повърнах от толкова тичане. Опитах се да съм добър и да я извикам обратно при мен. Опитах и с гняв и крещене. Накрая реших, че ако някоя кола не я блъсне, собственоръчно ще я удуша, щом се добера до нея. Бях уморен и не можех да направя и крачка повече, тя беше на четири пресечки пред мен и продължаваше да тича. Стоварих се на земята и дишах тежко известно време, чудейки се как ще се върна вкъщи без кучето и какво ще обясня на синовете си. 

Както си лежах под жаркото слънце потен, ругаещ, притеснен и ядосан, усетих как Бъба ляга до мен. Отворих очи, а тя се протегна и ми лепна една голяма, влажна, лепкава целувка. Можех да я убия и дори си бях обещал да го направя. Но вместо това я прегърнах. 

Тя ми даде урок. Не можеш да подчиниш децата си със заплахи. Не можеш да ги гониш със собствените си желания. Когато в края на краищата ги пуснеш на свобода, те ще побягнат, но ако си им дал необходимите уроци и си спокоен, те ще се върнат при теб. Може би ще има моменти, когато ще ти се иска да ги убиеш, но върнат ли се при теб, ще можеш само да ги прегърнеш и обичаш.

Биография и факти за автора

Лари Уингет Лари Уингeт (Larry Winget) е професионален мотивационен лектор и автор. Той презентира себе си като запазена търговска марка - „Питбула на личностното развитие” и „Единственият на света дразнещ лектор”TM. Той е ръбат, противоречив, свадлив, антагонистичен, саркастичен, догматичен, хаплив, прям. Право в очите. Определено е неповторим.

 

Той е философ на успеха, който по случайност е весел и шумен. Лари преподава всеобщи принципи, които ще работят за всеки, във всеки бизнес и по всяко време. Той смята, че много от нас твърде са си усложнили живота и го приемат прекалено сериозно.

 

Като един от най-заетите професионални лектори на нашето време, Лари е много търсен за лекции пред групи, сдружения и корпорации из цял свят, където излага своята философия на успеха чрез работа и силата на поемането на лична отговорност. Член е на Международната лекторска лига на славата.

 

Той не смекчава думите нито по време на своите лекции, нито при писането. Уингeт показва студената грозна истина по начин, който е предизвикателен, интересен и забавен.

 

Автор е на бестселъра Спри да хленчиш! Размърдай си задника”. Втората му книга „Не се скатавай! Работи!“ се изкачва до върха на класациите и му печели международна популярност. Заглавието „Ти си загубеняк, защото искаш да си такъв“ вече е на път да се превърне в истински хит в Америка – изданието е обявено за бестселър на „Уолстрийт Джърнъл“, четири пъти е оглавявало класацията на Ню Йорк Таймс и шест пъти – на „Бизнес Уийк“.  

 

У нас е познат още и с книгите "Детето ти е страхотно! Ти не ставаш!", "Трябва да имаш яки топки", "Безцеремонно: 365 дни с най-доброто от Лари Уингет".

 

От 2007 г. Лари Уингет започва да води и собствено телевизионно шоу по A&E. В него той дискутира със зрителите въпроси, свързани с финансите, личния успех и печелившия бизнес.

 

Лари Уингет е роден през 1952 г. в Оклахома, САЩ, в семейство на търговци.

 

Лари живее в Прадайс Валей, Аризона, със съпругата си Роуз Мари и с френския си булдог Бътър. Има двама синове, Тейлър и Патрик, и прекарва голяма част от времето си в рисуване, каране на мотоциклет и в изготвяне на дизайна на традиционните каубойски ботуши, които изработва.

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.