Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Доставка - тарифи и условия

ДоставкаДоставката за България се извършва чрез куриерска фирма Спиди

Цената на доставката за територията на България е 2,90 лв. за една пратка.

За поръчки на стойност над 50 лв. доставката е безплатна (Не важи за доставки извън България.)

Експресна доставка - Експресната доставка е опция, от която можете да се възползвате, когато незабавно след генериране на вашата поръчка позвъните на Център за работа с клиенти на тел 0878 634 344, за да научите конкретна цена и възможно време за доставка.

Срок на доставка:

При наличност на продуктите, срокът на доставка е 3 работни дни:

- когато е избран начин на плащане "наложен платеж" - 3 дни след датата на генериране на поръчката.

- когато е избран начин на плащане "банков превод" или "Epay" - 3 дни след постъпване на сумата.

- За поръчки генерирани в почивен ден, срокът на доставка е 3 дни считано от първия следващ работен ден. 

Важно! Когато попълвате адреса си за доставка, имайте предвид, че доставките се изпълняват в работно време, така че преценете дали ще можете да осигурите достъп за получаване на пратката. Ако куриерът не ви открие на посочения адрес, не успее да се свърже с вас по телефона и няма друго лице, което да сте предупредили да приеме пратката, тя ще бъде оставена в най-близкия офис на фирма Спиди и ще трябва да я вземете от там.

В предпразнични и празнични периоди, поради голямата натовареност на куриерските фирми, е възможно забавяне на доставката на поръчките с повече от 3 дни!

 

Ако не можете да посочите адрес, на който да получите пратката или ви е по-удобно, можете да заявите доставка ДО ПОИСКВАНЕ В ОФИС НА SPEEDY.

Когато попълвате данните в своята поръчка, попълнете всички полета (населено място, пощ. код, телефон) и единствено в полето за адрес напишете ОФИС НА SPEEDY. В случай, че не знаете кой е най-близкият до вас офис на Speedy, ние ще се свържем с вас и ще го уточним допълнително.

 

За поръчки извън територията на България доставката се извършва чрез "Български пощи"

Цената на доставката за страни в Европа (Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Португалия, Белгия, Холандия) е 31,80 лв.

Цената на доставката за съседни страни (Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Турция, Македония) е 15,00 лв. 

Забележка: Цените важат само за продукти с общо тегло от 1 до 2 кг ! Ако избраните от Вас книги са с общо тегло под 1 кг или над 2 кг, моля свържете се с нас, за да уточним цената за доставка.

Срокът на доставка (при наличност на продуктите) е до 10 работни дни. В предпразнични и празнични периоди, поради голямата натовареност на куриерските фирми, е възможно забавяне на доставката на поръчките с повече от 10 дни.

Повече информация за поръчки извън България вижте в Начини на плащане и Помощ при ползване

За допълнителна информация, моля свържете се с „Център за обслужване на клиенти” на тел. 0878 634 344 или на support@gnezdoto.bg.