Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Децата на новото време

Мег Блекбърн Лоузи

Кои са Децата на новото време? С какво се отличават? Защо методите, с които ние самите сме били възпитавани, се оказват неприложими за нашите деца? В книгата ще прочетете: Защо Новите деца имат различна ДНК от предходните поколения. Как да разпознаем Кристалните деца. Каква е тяхната мисия. Кои са Звездните деца и защо са дошли на земята. Феноменът на Преходните деца и Ангелите на земята. Необикновените способности на Новите деца. Как да помогнем на Децата на новото време у дома, в училище и в обществото. Истински истории на реално съществуващи деца.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

11,95 лв.

Анотация на книгата

Подробности

Кои са Децата на новото време? С какво се отличават? Защо методите, с които ние самите сме били възпитавани, се оказват неприложими за нашите деца?

Според авторката днес на земята се раждат все повече деца с ново съзнание и необикновени дарби. Тези деца са интуитивни, будни, непокорни и родителите често се чувстват безпомощни да се справят с тях. Много от тях си спомнят откъде са дошли, преди да се родят, могат да опишат миналите си животи и са осъзнати за другите измерения. Ето защо ни е нужен нов, непредубеден поглед към нашите деца, за да ги опознаем по-добре и да им помогнем в житейския им път.

В книгата „Децата на новото време” ще прочетете:

 - Защо Новите деца имат различна ДНК от предходните поколения.

- Как да разпознаем Кристалните деца. Каква е тяхната мисия.

- Кои са Звездните деца и защо са дошли на земята.

- Феноменът на Преходните деца и Ангелите на земята.

- Необикновените способности на Новите деца

- Как да помогнем на Децата на новото време у дома, в училище и в обществото.

- Истински истории на реално съществуващи деца.

Биография и факти за автора

Мег Блекбърн ЛоузиМег Блекбърн Лоузи, е авторка на няколко книги на духовна тематика и води свое радиопредаване, излъчвано по интернет радиото към сайта на Шърли Маклейн. Мег Блекбърн е консултант на “Добро утро, Америка”, води лекции и семинари по цял свят и има дългогодишна лечителска практика.

 

Книгата “Децата на новото време” е преведена на повече от 15 езика. Поради големия интерес към това заглавие, превърнало се в бестселър, тя продължава темата за новите деца и в следващата си книга: “Разговори с децата от новото време”.

 

На базата на своя 30-годишен опит като практикуващ лечител д-р Блекбърн ни предлага една нова, духовна перспектива, за да разберем по-добре нашите деца и да им помогнем в техния път.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: