Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 


 

ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: -25%; -30% ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

Лятото е по-прохладно с книга в ръка!

 

 

Дао I. Пътят на живота

Джъ Ган Ша

Изучаването и практикуването на Дао носи огромни ползи, сред които е способността на човек да:

• лекува себе си и другите, а също така човечеството и Майката Земя;
• се връща от старостта към здравето и чистотата на младенческата възраст;
• удължава живота си.

 

Наличност: Да

20,00 лв.

 

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Дао е Пътят. Дао е източникът на всички вселени. Дао е принципите и законите на всички вселени. В шестата книга от поредицата „Силата на душата“ учителят Джъ Ган Ша разкрива същността на древното учение Дао и споделя нови откровения, съзвучни със съвремието.Тези нови божествени откровения показват как Дао съществува във всеки аспект на живота – от събуждането до лягането за сън, при хранене и безброй други дейности. Учителят Ша обяснява как Дао използва процесите на сътворяване през целия живот. Той също така споделя душевната си мъдрост и разкрива практически методи за постигане на Дао. В хода на този процес се стига до изцеление, подмладяване и пълна трансформация на живота. За разлика от древната Дао мъдрост, познание и практики, новото божествено учение в тази книга е изключително лесно, практично и проникновено.Изучаването и практикуването на Дао носи огромни ползи, сред които е способността на човек да:

• лекува себе си и другите, а също така човечеството и Майката Земя;
• се връща от старостта към здравето и чистотата на младенческата възраст;
• удължава живота си.

Откъс от книгата

Поредицата

„Духовната сила“

Ц елта на живота ни е да служим. Аз съм посветил своя живот на това. Да служа е житейската ми мисия.

Моето предопределение в живота е да променя мисленето на човечеството и на всички души във всички вселени и да ги просветля, за да носят любов, мир и хармония на човечеството, Майката земя и всички съществуващи вселени. Тази мисия ми дава три пълномощия.

Първото е да уча на всемирна служба, за да могат хората да служат безусловно на Вселената. Посланието на всемирната служба е:

Аз служа безусловно на човечеството и всички вселени.
Ти служиш безусловно на човечеството и всички вселени.
Заедно служим безусловно на човечеството и на всички души във всички вселени.

Второто ми пълномощие е да уча на изцеление, за да дам възможност на хората да лекуват себе си и останалите. Посланието на изцелението е:

Аз имам силата да се излекувам.
Ти имаш силата да се излекуваш.
Заедно имаме силата да излекуваме света.

Третото ми пълномощие е да уча на сила на духа, което значи да разкривам тайни за душата, мъдрости, познания и практики, и да разпространявам божествената духовна сила, за да вдъхна на хората силата да променят всяка област от своя живот и да просветя душите, сърцата, умовете и телата им.

Посланието на духовната сила е:

Аз притежавам духовната сила да променя мисленето си и всеки аспект от живота си и да просветля душата, сърцето, ума и тялото си.
Ти притежаваш духовната сила да промениш мисленето си и всеки аспект от живота си и да просветлиш душата, сърцето, ума и тялото си.
Ние всички притежаваме духовната сила да променим своeто мислене и всеки аспект от живота си и да просветлим човечеството и всички души.

Най-важната ми цел е да предам знанията си за силата на душата. Това е най-главното в мисията на целия ми живот. Силата на душата е ключът към преобразяването на физическия и духовния живот. Тя е тайната на преобразяването и просветлението на човечеството и всички души във всички вселени.

Началото на XXI в. е преходен период към една нова за човечеството, Майката земя и всички вселени ера. Тя се нарича Епохата на душевна светлина. Тази епоха започна на 8 август 2003 г. и ще продължи петнадесет хиляди години. Природните бедствия, като вълни цунами, урагани, циклони, земетресения, наводнения, торнада, градушки, снежни виелици, пожари, засушаване, извънредно високи и ниски температури, глад и болести, политическите, религиозни и междуетнически войни, тероризмът, ядреното въоръжаване, икономическите кризи, замърсяването, изчезването на растителни и животински видове и други подобни катаклизми, са част от този преход. Освен това милиони хора страдат от депресия, безпокойство, страх, гняв и тревога. Те изпитват болка, страдат от хронични заболявания и смъртоносни болести. Човечеството се нуждае от помощ. Неговото съзнание трябва да се промени. То трябва да се освободи от страданието.

Книгите от поредицата „душевната сила“ достигат до вас благодарение на „Хевънс Лайбръри“ и „Атриа букс“. Те разкриват душевни тайни и учат на духовна мъдрост, познание за душата и всекидневни духовни практики. Силата на душата може да ви излекува, да ви предпази от болести, да ви подмлади, да ви донесе дълголетие, да промени мисленето ви и всеки един аспект от живота ви, включително взаимоотношенията ви с хората и финансовото ви състояние. Силата на душата е жизненоважна за служенето на човечеството и Майката земя през този преходен период. Силата на душата ще събуди и промени съзнанието на човечеството и на всички души.

През XX в. и в продължение на много векове преди това върховенството на съзнанието над материята играе изключително важна роля при лечението, подмладяването и преобразяването на живота. В Епохата на душевна светлина върховенството на душата над материята – духовната сила – ще бъде водещата сила при изцелението, подмладяването и преобразяването на целия живот.

На Майката земя има безброй души – на хора, на животни, на други живи и неживи същества. Всеки и всичко притежава душа.

Всяка душа има своя честота и сила. Иисус е имал свръхестествената сила да лекува. Чували сме много затрогващи истории за това как със състраданието си Гуанин спасява човешки животи. Има много вълнуващи истории за любовта на Дева Мария. На всички тези велики души им е дадена божествената духовна сила да служат на човечеството. Във всички големи световни религии и духовни традиции, включително в будизма, даоизма, християнството, юдаизма, индуизма, исляма и други, са описани подобни случки на велика духовна сила, която лекува и благославя.

Аз почитам всяка религия и духовна традиция. Но не съм религиозен учител. Аз уча на духовна сила, която включва в себе си духовни тайни, духовна мъдрост, духовно познание и духовни практики. Вашата душа има силата да лекува, да подмладява и да променя живота. Душата на животното има силата да лекува, да подмладява и да променя живота. Душите на слънцето, луната, океана, дървото и планината имат силата да лекуват, подмладяват и променят живота. Душите на ангелите лечители, възнесените учители, светиите, даоистките и индуистките светци, будите и другите висши духовни същества имат великата духовна сила да лекуват, подмладяват и преобразяват живота.

Всяка душа има свое място. Има безкрайно много нива на духовно или душевно положение. Духовната сила също има нива. Не всяка душа може да прави чудеса като Иисус, Гуанин и Дева Мария. Духовната сила зависи от духовното положение на душата в небесната йерархия. Колкото по-голямо е значението на една душа за небесата, толкова повече духовна сила ѝ е дарена от Всевишния. Иисус, Гуанин и Дева Мария, всички те имат много високо духовно положение.

Кой определя какво да бъде духовното място на една душа? Кой дава съответната духовна сила на душата? Кой определя в каква посока да поемат човечеството, Майката земя и всички вселени? Върховният водач на духовния свят е онзи, който взима решенията. Този върховен водач е Всевишния. Той е създателят и творецът на всички вселени.

В Епохата на душевна светлина всички души ще се слеят в едно и ще обединят съзнанието си с това на Всевишния. В тези повратни за историята времена Той е решил да изпрати своите божествени духовни богатства на човечеството и всички души, за да им помогне да преминат през преходния период, в който се намира Майката земя.

Позволете ми да споделя с вас две лични истории, за да обясня как достигнах до това прозрение.

Първо, през април 2003 г. проведох семинар на тема „Силата на лечението“ с около стотина души в „земята на лечителя Буда“ – молитвен център в Сокуел, щата Калифорния. Докато преподавах ми се яви Всевишния. Казах на учениците си: „Всевишния е тук. Ще ме извините ли за момент?“ Коленичих и се поклоних до земята, за да изразя почитта си към него. (На шестгодишна възраст ме обучаваха да се кланям на учителите си по тай чи. На десет се кланях на учителите си по куай гон. На дванадесет се кланях на учителите си по кунфу. Тъй като съм китаец, се научих да проявявам учтивост още като дете.) Обясних на учениците си: „Моля да разберете, че така изразявам почитта си към Всевишния и духовните си бащи и майки. Сега ще си поговоря с него.“

Започнах, мълвейки тихо: „Мили Боже, за мен е голяма чест, че си тук.“

Всевишния, който стоеше пред мен над нивото на главата ми, отвърна: „Джъ Ган, тук съм, за да ти предам един духовен закон.“

Аз отвърнах: „За мен е чест да получа този духовен закон.“

Всевишния продължи: „Този духовен закон се нарича Универсален закон за всемирното служене. Това е един от най-висшите духовни закони във Вселената. Той се отнася както за духовния, така и за физическия свят.“

Всевишния посочи към себе си: „Аз съм всемирен слуга.“ После посочи мен: „Ти си всемирен слуга.“ Всевишния простря ръка пред себе си: „Всеки и всичко е всемирен слуга. Всемирният слуга служи на Вселената безусловно. Всемирното служене означава всемирна любов, прошка, мир, изцеление, благословия, хармония и просветление. Ако някой служи малко, той получава малко благодат от Вселената и от мен. Ако служи повече, получава повече благодат. Ако човек служи безусловно, той получава безкрайна благодат.“

Всевишния замълча за миг, преди да продължи: „Има и друг вид служене, което е противно. Това е да убиваш, да вредиш, да се възползваш от другите, да мамиш, да крадеш, да се оплакваш и още от този род. Ако човек прави малко злини, той получава малко уроци от Вселената и от мен. Колкото повече отблъскващи неща прави някой, толкова повече уроци получава. Ако човек прави много злини, той получава огромни уроци.“

Аз го попитах: „Какви уроци би могъл да получи човек?“

Всевишния отвърна: „Уроци като болести, злополуки, наранявания, финансови проблеми, провалени връзки, емоционални кризи, умствени разстройства и всякакви други житейски проблеми.“ Всевишния подчерта: „Така се случва във Вселената. Това е един от най-важните ми духовни закони, който всички души във Вселената трябва да следват.“

След като Всевишния ми предаде този универсален закон, аз незабавно се поклоних мълчаливо пред него:

Мили Всевишни,
За мен е безкрайна чест да получа твоя Закон за всемирното служене. Заклевам се пред теб, пред цялото човечество и всички души във всички вселени, че ще бъда безусловен всемирен слуга. Ще посветя абсолютната си ПППО [признателност, покорство, преданост, отдаденост] на теб и на това да ти служа. Чест е за мен да бъда твой слуга и да служа на цялото човечество и всички души.

Като чу това, Всевишния се усмихна и си отиде. Втората ми история се случи три месеца след това, през юли 2003 г., по време на един семинар „Изследване върху душата“, който провеждах в околностите на Торонто. Всевишния се яви още веднъж и аз отново обясних на учениците си, че той е дошъл и ги помолих да изчакат малко, докато му се поклоня 108 пъти и изслушам Божието послание. Този път Всевишния ми каза: „Джъ Ган, днес дойдох, за да те посоча за мой личен слуга, средство и проводник.“

Аз дълбоко се трогнах и попитах: „Чест е за мен. В какво се изразява това да бъда твой личен слуга, средство и проводник?“

Всевишния отвърна: „Когато лекуваш и благославяш другите, повикай ме и аз веднага ще дойда, за да ги изцеля и благословя.“

Аз силно се развълнувах и отговорих: „Толкова съм благодарен, че съм избран за твой личен слуга.“

Всевишния продължи: „Аз мога да лекувам и да дарявам благодат, като предавам своите вечни лечителски и благославящи съкровища.“

„Как става това?“ – запитах аз.

Всевишния отвърна: „Избери си някой и ще ти покажа.“

Попитах дали сред публиката има доброволец със сериозен здравословен проблем. Един мъж на име Уолтър вдигна ръка. Той се изправи и обясни, че има рак на черния дроб с дву-трисантиметров злокачествен тумор, който тъкмо е бил диагностициран чрез биопсия. Помолих Всевишния: „Моля те, благослови Уолтър. Моля те, покажи ми как предаваш своите вечни съкровища.“ Моментално видях как Всевишния изпрати лъч светлина от сърцето си към черния дроб на Уолтър. Лъчът проникна в дроба му, където се превърна в кълбо златиста светлина, което веднага започна да се върти. Целият черен дроб на Уолтър засия с прекрасна златиста светлина.

Всевишния ме попита: „Знаеш ли какво е софтуер?“

Този въпрос ме изненада, но аз отвърнах: „Не разбирам много от компютри. Само знам, че софтуерът е компютърна програма. Чувал съм, че има счетоводен софтуер, офис софтуер и софтуер за графичен дизайн.“

„Да – каза Всевишния. – Софтуерът е програма. Понеже ти ме помоли, аз изпратих, или свалих, на Уолтър моя духовен софтуер за черен дроб. Това е едно от моите вечни лечителски и даряващи благословия съкровища. Ти ме помоли. Аз го направих. Ето това значи да бъдеш избран за мой личен слуга и проводник.“

Бях изумен. С вълнение, вдъхновение и смирение казах на Всевишния: „За мен е огромна чест да бъда твой личен слуга. Чувствам се толкова благословен да бъда избран.“ Останал почти безмълвен, попитах Всевишния: „Защо избра мен?“

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: