Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 


 

НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ЩАСТИЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА" ОТ П.З. РАЙЗИН - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!
Един от най-нашумелите романи на 2018 година! Правата за филмовата адаптация на книгата вече са продадени на „Fox 2000”.

Промоцията е валидна до 30 юни 2018 г.!

 

 

Да научим лесно: Хюман дизайн

Анна Вълкова

Системата Хюман дизайн е синтез от астрология, И-дзин, Кабала и генетичните заложености.

Тя описва личността в голяма дълбочина и показва фундаменталните мотиви и пориви в живота, дори и неосъзнатите. Индивидуалната карта дава подробна информация за характера, здравето, личната психология, дарбите, слабостите и способностите.

Тази книга съдържа всичко за системата и всеки може сам да си направи профил, а след това да го разчете. Необходимо е само да въведе рождените си данни - дата, година и място, в сайт в интернет и да следва по книгата получените резултати в картата на живота си.

А след това да грабне в ръцете си своята съдба!

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

6,00 лв.

ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: -25%; -30% ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Откъс от книгата

ХЮМАН ДИЗАЙН

 

Революционната система за себепознание Хюман дизайн вече се превърна в мания и у нас. Запалиха се дори тези, които никога не са чели хороскопа си във вестника, въпреки че между двете системи има много общо. „Новата“ астрология обаче има предимството да показва дори несъзнаваните черти от характера и най-добрия начин да ги използваме, за да си спестим неприятности и пречки.

Системата Хюман дизайн е синтез от астрология, И-дзин, Кабала и генетичните заложености. Тя описва личността в голяма дълбочина и показва фундаменталните мотиви и пориви в живота, дори и неосъзнатите. Индивидуалната карта дава подробна информация за характера, здравето, личната психология, дарбите, слабостите и способностите.

Хюман дизайн се появява през 1987 година след мистично преживяване на канадеца Алън Кракоуър на остров Ибиса. Преди това той никога не се бил увличал по мистика. Работел като телевизионен продуцент и издател на списания. След като

записал новото учение, той приел името Ра Уру Ху и се захванал да преподава Хюман дизайн. Според хората, които са започнали да следват своя дизайн, животът им тотално се е променил. Все пак, за да бъде трансформацията пълна, са необходими седем години. За това време могат да се изчистят наложените стереотипи от родители, среда, приятели, които са основните виновници за грешните решения, очаквания и себевъзприемане на повечето хора. Първата стъпка за тази промяна е запознаването със собствения дизайн. Системата е полезна и за разбирането на близките, любимите хора и колегите. С нейна помощ могат да се тушират много „непреодолими“ различия и да започнем да се приемаме много по-лесно.

Най-общо хората се делят на пет типа – Манифестори, Генератори, Манифестиращи генератори, Прожектори и Рефлектори. Първите три типа са енергийни, другите нямат собствена енергия и имат нужда от другите хора, за да могат да действат. Разделението е важно, защото дава информация как най-успешно да взаимодействаме с останалия свят. Освен тях обаче има и друго деление на профили от две числа, които дават допълнителна информация. В картата, съставена от наглед сложна графика от канали, числа и центрове, има още много други елементи, които предоставят подробни данни за личността.

Тази книга съдържа всичко за системата и всеки, дори този, който никога преди не е чувал за нея, може сам да си направи профил, а след това да го разчете. Необходимо е само да въведе рождените си данни – дата, година и място – в интернет сайта на Четан Паркин www.humandesignforusall.com или в този на Ра Уру Ху http://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart – и после да следва по книгата получените резултати в картата на живота си. Елементите в тази книга са дадени на български и на английски, за да могат по-лесно да се открият.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: