Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. 

 


 

ПРОМОЦИЯ "ЗДРАВЕЙ, ПРОЛЕТ!"

"Денят, в който Бог е създал надеждата, е същият този ден, в който той е създал и пролетта." Бърнард Уилямс

Промоцията продължава до 24.00 ч. на 2 април 2019 г.

Да научим лесно: Астрология

Калояна Китич

Астрологията е една от най-старите науки.

Още от древността хората със страхопочитание съобразяват живота си с движението на небесните тела. Слънцето, Луната и звездите предначертават съдбата не само на отделните индивиди, но и на цели цивилизации.

Допреди половин век години създаването на индивидуална звездна карта е било неимоверно трудно и времеемко. Днес компютрите изчисляват всичко за отрицателно време. Индивидуалният астрологичен хороскоп обаче има нужда от умело разчитане. С тази книга ще се научите как сами да разгадавате знаците на съдбата.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

6,00 лв.

РЕВОЛЮЦИОНЕН МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА!

НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА, ЧЕ ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ Е СПОСОБЕН ДА СЕ ИЗЛЕКУВА САМ!

 

ТРИ КНИГИ ЗА НЕОБЯТНАТА ЧОВЕШКА ДУША...

ТРИ ИСТОРИИ ЗА ЛЮБОВТА, ЗА ВЪЗРАЖДАНЕТО, ЗА ТЪРСЕНЕТО НА СЕБЕ СИ...

Промоцията продължава до 2 април 2019 г.

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Откъс от книгата

АСТРОЛОГИЯТА

 

Астрологията възниква преди хиляди години и е една от най-старите науки. Древните хора ориентират бита си спрямо движението на небесните тела. С времето придвижването на Слънцето, Луната и звездите се използва все повече за предсказване не само на живота на отделния човек, но и на цели цивилизации. Смята се например, че звездата и полумесецът – символ на исляма, е всъщност съвпад между Луната и Венера. Витлеемската звезда, възвестяваща раждането на Исус Христос, пък била съвпад между Марс и Юпитер.

Астрологията изучава движението на Слънцето, Луната и небесните тела и тяхното въздействие върху хората и събитията на Земята. Арабският философ Ибин-Рош, живял през ХII век, твърди, че всичко е съставено от покой и движение, а движението, затворено в покоя, непрестанно изтича от него. От всички елементи и тела има лъчения, които ни оказват влияние и създават връзки между себе си и нас. Същото важи и за небесните тела. Според астролозите разположението на планетите в момента на раждането задава микроплан у човека, спрямо който той се движи през живота си и се развива – оприличават го на уникална перфокарта, през съответните отвори на която преминават лъченията на планети и светила.

Затова при движението си небесните тела въздействат върху един човек само в определени моменти. Важно е да бъде изготвен индивидуален хороскоп и да не се разчита на публикуваните в медиите. Те се изготвят само спрямо разположението на Слънцето и могат да действат само в моментите, когато нищо друго в рождената карта не е активирано.

Някои астролози смятат, че създателят на астрологията и астрономията е Саабей-Бен-Аадес. Той основал школа, в която се изучавали небесните тела и тяхното въздействие. Неговите ученици знаели за небесните тела много повече, отколкото е било възможно с примитивните уреди, с които разполагали. Някои от техните знания се потвърждават от астрономите стотици години по-късно. Известни са им били грамадните спирални звездни светове – галактиките, които бяха открити през последното столетие. Саабей и неговите ученици изучавали не само отделните звезди, но и съзвездията, на които давали наименования, съобразени с естеството на силите, изтичащи от тях. Познавали 47 от общо 88-те известни на астрономите днес.

Преди столетия, а дори преди петдесет години, създаването на индивидуална звездна карта е било трудно и изисквало време на астролозите. Днес компютрите правят изчисленията. Дори не е нужна програма за това. В интернет има специални сайтове, в които се вкарват само рождените данни – дата, час и място на раждане, и за секунди хороскопът е готов. Такова място е например http://www.astro.com. След това обаче данните трябва да се разчетат. За това ще се погрижи тази книга. В нея планетите и знаците са представени с техните символи, за да бъдат намерени по-лесно. После само трябва да прочетете какво означава Венера да се е намирала в знака на Рибите по време на вашето раждане например. Или какво казва за вас фактът, че асцендентът ви е в Лъв.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: