Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Чудото на квантовия живот

Франк Кинслоу

“Преди години разработих Квантова синхронизация (КС), уникален метод на самоизследване, заобикалящ много от капаните на вътрешния процес чрез редуциране на всички създадени неща, физически и ментални, до най-базисния им компонент – чистото осъзнаване. Първоначално се фокусирах върху забележителните целебни ефекти, които ние, хората, сме способни да постигаме само със съвсем малко осъзнаване, но които рядко демонстрираме. Написах Чудото на мигновеното изцеление, за да може всеки, който желае, да се научи да изцелява чрез прилагането на КС. След написването й хора от цял свят научиха и усетиха радостта от изцелението чрез КС...С отварянето на тази книга се запалва още една свещ срещу тъмата!” - Франк Кинслоу

  • Корица: Мека
  • Страници: 248
  • Тегло: 0.250 кг
  • Издадена: 2012 г
  • Издателство: Изток-Запад
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

13,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

“Преди години разработих Квантова синхронизация (КС), уникален метод на самоизследване, заобикалящ много от капаните на вътрешния процес чрез редуциране на всички създадени неща, физически и ментални, до най-базисния им компонент – чистото осъзнаване. Първоначално се фокусирах върху забележителните целебни ефекти, които ние, хората, сме способни да постигаме само със съвсем малко осъзнаване, но които рядко демонстрираме. Написах Чудото на мигновеното изцеление, за да може всеки, който желае, да се научи да изцелява чрез прилагането на КС. След написването й хора от цял свят научиха и усетиха радостта от изцелението чрез КС. Възторжени читатели ме засипваха със забележителните си истории на изцеление. В Чудото на квантовия живот ще откриеш как да прилагаш процеса на Квантовата синхронизация, за да подобриш важни аспекти на живота си като финансови проблеми, овладяване на гнева и обща негативност. КС може също да подобри взаимоотношенията ти, сексуалния ти живот, храненето, спането и физическата активност... Изключително съм развълнуван за потенциалното въздействие, което тази книга може да окаже на твоя живот и на нашия свят. Отключвайки вътрешното си само­­осъзнаване, ние се връщаме към детството с очи, пълни с възхищение. Нашият свят е живял под някаква духовна тъмнина. Взирали сме се в тази тъма за решение, а отговорът е бил другаде... С отварянето на тази книга се запалва още една свещ срещу тъмата!” - Франк Кинслоу 

Откъс от книгата

Квантова синхронизация

Първа глава

Чудеса

"Очакването е атмосферата на чудесата."

Едуин Луис Коул

"Всъщност субектът и обектът са едно. Не може да се каже, че бариерата между тях е премахната в резултат на скорошни научни открития във физиката, защото тази бариера не съществува."

Ервин Шрьодингер

Леко постави върха на показалеца в средата на челото си. Сега следи внимателно какво усещаш на това място. Как усещаш пръста срещу челото? Как усещаш челото срещу пръста? Челото ти топло ли е или студено? Кожата ти суха ли е или мазна? Има ли пулс в пръста ти? Има ли пулс в челото ти? Тихо, но внимателно наблюдавай какво се случва в допирната точка между пръста и челото. Прави го в продължение на 30 секунди.

Сега какво усещаш? По-отпуснато ли е тялото ти? По-спокоен ли е умът ти? Умът ти със сигурност е по-съсредоточен и не така разхвърлян. Нали? Преди да започнеш да четеш горния параграф умът ти бе по-подвижен. Сигурно си правил догадки какво ли ще научиш от тази книга. Или си си мислел какво току-що си ял или какво скоро ще хапнеш, може да си си мислел за скорошен разговор с приятел или как да се приготвиш за екскурзията идната седмица. Но по време на това просто упражнение умът ти напълно присъстваше. Осъзнаваше просто и директно. И в резултат на това тялото ти се отпусна и умът ти се успокои. Защо? Как може една малка промяна в осъзнаването да направи такава незабавна и позитивна промяна в системата тяло-ум? Радвам се, че попита. Остани с мен през страниците на тази проста, но прозорлива малка книжка и ще научиш как да овладееш силата на осъзнаването, за да трансформираш живота си във всяко отношение. Точно така. Всеки аспект на живота ти, здраве, финанси, любов, работа и духовни цели, всички ще станат живи и пълноценни; единственото, което трябва да направиш, е да се научиш как да осъзнаваш. И - между другото - да се научиш да осъзнаваш е най-простото, което можеш да направиш.

Когато се научиш да осъзнаваш правилно, ще можеш да изцеляваш физически оплаквания като навехнато коляно, главоболие, лошо храносмилане и ставни болки; да потискаш емоционални проблеми като ревност, тъга, безпокойство и страх; и да поемаш контрол върху финансите си, взаимоотношенията си и дори сексуалния си живот. Това работи дори и върху домашните ти любимци. Процесът, на който ще те науча, е прост, научен, лесно научаващ се и незабавно ефективен. Не ти трябва да седиш медитирайки, да си сгъваш тялото в трудни пози или да управляваш дишането си по какъвто и да било начин. Не трябва да се присъединяваш към група или да плащаш за курсове и уроци. Дори не трябва да вярваш в метода, за да работи. Това е отвъд вярата.

Това е Квантовата синхронизация и тя отваря сърца и умове из целия свят за хармонизиращата сила на чистото осъзнаване.

Грабнах ли вниманието ти? Накарах ли те да оставиш този сандвич с пуешка шунка и да обършеш майонезата от устата си? Добре. За да работи КС, единственото, което ти трябва, е внимание. Толкова. Ето колко е просто. Ще ти покажа как да се отдалечиш от задръстения с мисли, разнопосочен ум в спокойното море на чистото осъзнаване, за да изпиташ от първа ръка свободата от душевна борба и емоционална лудост. Както се изразява Бхагавад Гита: „Мъничко чисто осъзнаване освобождава душата от огромен страх." Древната мъдрост е тук, във върховете на пръстите ти, разлистващи тази книга. Дотук направих някои доста силни изказвания и нямаше да го направя, ако не можех да подкрепя думите си с някои доста силни действия. Така че, стига съм бърборил. Искам да изпиташ забележителния ефект на фокусираното чисто осъзнаване върху тялото ти. Следвай точно посочените указания и ще останеш изненадан какво вече можеш да правиш... и това е само началото.

Биография и факти за автора

Франк Кинслоу

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.