Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. 

 


 

ПРОМОЦИЯ "ЗДРАВЕЙ, ПРОЛЕТ!"

"Денят, в който Бог е създал надеждата, е същият този ден, в който той е създал и пролетта." Бърнард Уилямс

Промоцията продължава до 24.00 ч. на 2 април 2019 г.

Черната тетрадка

Илия Бешков

Тази книга се появява 57 години след смъртта на Илия Бешков, толкова години, колкото и самият той е живял. За пръв път тук се публикува дневникът на художника, писан през петдесетте години. Той самият го нарича „Черната тетрадка“. В него има потресаващи прозрения за света, за събитията, за хората, които движат този свят.

Докато той пише дневника си, други водят „записки“, попълват досието му – общо 200 страници. Службите на Държавна сигурност – и по времето на Царска България, и по времето на социалистическия строй – го класифицират и като враг, и като опозиция.

Бешков не e членувал в никаква партия. „Но се оказа че съм бил пò земеделец от много други членове. Винаги съм бил в опозиция...“

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

20,00 лв.

РЕВОЛЮЦИОНЕН МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА!

НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА, ЧЕ ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ Е СПОСОБЕН ДА СЕ ИЗЛЕКУВА САМ!

 

ТРИ КНИГИ ЗА НЕОБЯТНАТА ЧОВЕШКА ДУША...

ТРИ ИСТОРИИ ЗА ЛЮБОВТА, ЗА ВЪЗРАЖДАНЕТО, ЗА ТЪРСЕНЕТО НА СЕБЕ СИ...

Промоцията продължава до 2 април 2019 г.

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Откъс от книгата

Всеки път, когато ми се е налагало да обяснявам по някакъв повод Илия Бешков, съм установявал, разбирал съм това за себе си, че трябва наново и тепърва да го обяснявам преди всичко на самия мен и заради самия мен. Не само защото подобно обяснение – не лекция, предназначена за инертни и неизкушени слушатели, а вътрешно, твое изясняване и осъзнаване на същността в най-дълбокото у теб – не само, казвам, защото такова едно обяснение е трудно и непосилно за всеки, но и защото от него не можеш да избягаш. Както от истината, в която не си в състояние да проникнеш докрай, но и не можеш, не искаш да изоставиш. Защото ти ще бъдеш изоставеният – във външната тъмница, както е казано.

Всъщност обяснение на Бешков може и да не е нужно, но разговор за него винаги ще има! Затова и на мен ще бъде позволено от тези, които обичат пространството. А за онези, които се дразнят от тази дума или все едно от тази любов, които смятат, че всичко това е празна работа и е много лесно, за онези, които Бешков поставяше в една доста ниска и обидна категория в еволюцията на животинския свят, напомняйки за плоскостта, за тях можем да си послужимпак с думите на Бешков: „На будалата много му е лесно!“. ...

 

pdfМожете да разгледате пълния откъс от книгата в pdf формат.

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също:

Sursum Corda

Sursum Corda

28,00 лв.