Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Бог носи червило. Кабала за жени

Карън Бърг

Ще научите какво е предназначението на жените и как връзката със Светлината на Създателя може да промени из основи взаимоотношенията ви с децата, съпруга, приятелите и близките. Книгата ще ви помогне да разберете как да „привлечете към себе си“ подходящите деца и защо някои деца имат проблеми с родителите си, защо не прекъсвате връзка, в която ви малтретират, къде се крие щастието и защо не всички го имаме в изобилие.

  • Корица: Мека
  • Страници: 216
  • Тегло: 0.250 кг
  • Издадена: 2012 г
  • Издателство: Кибеа
 

Наличност: Да

15,00 лв.

Анотация на книгата

Подробности

В „Бог носи червилоКарън Бърг, кабалистка и учителка с международна известност, повежда жените на пътуване отпреди началото на времето до отвъд края му, за да изследва уникалната им духовна роля на земята.

Ще научите какво е предназначението на жените и как връзката със Светлината на Създателя може да промени из основи взаимоотношенията ви с децата, съпруга, приятелите и близките.

Бог носи червило“ ще ви помогне да разберете как да „привлечете към себе си“ подходящите деца и защо някои деца имат проблеми с родителите си, защо не прекъсвате връзка, в която ви малтретират, къде се крие щастието и защо не всички го имаме в изобилие.

Карън Бърг казва за себе си: „Аз бях щуро дете с щуро детство“. Тя е преодоляла начина, по който е била възпитана, без да изгуби нищо от практичността си, и споделя с милиони жени мъдростта, недостъпна за тях в продължение на 4 000 години.

Биография и факти за автора

Карън БъргДълбоко уважавана от милиони жени и мъже в целия свят, Карън Бърг, заедно със съпруга си Рав Бърг, е движещата сила на единствения по рода си Кабала център.

 

Започвайки от едноетажно училище в нюйоркския квартал Куинс, Карън е извела Центъра до международна мрежа от духовни средища за обучение на 50 места в различни точки на планетата.

 

Карън е съпруга, майка, баба и вдъхновение за безброй хора, поели по духовния път, както и личен учител на някои от най-влиятелните жени в днешния свят.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също:

Ти си Това

Ти си Това

20,00 лв.
Просветление за всеки ден

Просветление за всеки ден

Редовен Цена: 16,00 лв.

Специална цена: 5,00 лв.

Реши се

Реши се

15,00 лв.