Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 2,90 лв., независимо от теглото.

 

Бог иска да сте богати

Пол Зейн Пилзър

В Бог иска да сте богати, авторът на бестселъри – Пол Зейн Пилзър – представя един оригинален, провокативен поглед за това как да натрупаме богатство и защо това е от полза за цялото човечество. Една теология на икономиката – тази книга използва библейски, икономически и истински житейски примери, за да изследва защо Бог иска всеки от нас да бъде богат във всяко отношение и да ни покаже пътя към просперитета, добруването и спокойствието на ума. „Една предизвикателна и даже остроумна гледна точка за това кой наистина е отговорен за всеобщото изобилие.” – Бостън Херълд

  • Корица: Мека
  • Страници: 304
  • Тегло: 0.250 кг
  • Издадена: 2010 г
  • Издателство: Анхира
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

16,00 лв.

150 съвременни притчи!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

КАК И ЗАЩО ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ РАДВА НА МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БОГАТСТВО В НАШИЯ ИЗОБИЛЕН СВЯТ

„Автор, който трябва да бъде прочетен – Пол Зейн Пилзър помага да изместим своето мислене от недостига на ресурси към рога на изобилието от икономическо охолство и богатство.– Антъни Робинс, автор на бестселъра "Да събудим великана в нас'

В Бог иска да сте богати, авторът на бестселъри – Пол Зейн Пилзър – представя един оригинален, провокативен поглед за това как да натрупаме богатство и защо това е от полза за цялото човечество.

Една теология на икономиката – тази книга използва библейски, икономически и истински житейски примери, за да изследва защо Бог иска всеки от нас да бъде богат във всяко отношение и да ни покаже пътя към просперитета, добруването и спокойствието на ума.

„Една предизвикателна и даже остроумна гледна точка за това кой наистина е отговорен за всеобщото изобилие.” – Бостън Херълд

„Книгата на Пол Зейн Пилзър... ще ви накара да разберете как и защо светът ще става все по богат в материално отношение. Той има право.” – Джулиан Саймън, автор на The Ultimate Resource

Откъс от книгата

“Професор Пилзер! – възкликна жената, следвайки ме в асансьора след речта ми. – Аз трябва да ви кажа колко много вашата работа промени живота ми!”
“По какъв начин?” – запитах аз.
“През целия си живот аз исках да бъда богата – отговори тя. – Но винаги вярвах, че мога да успея в бизнеса само за сметка на някой друг и като добра християнка аз никога не бих го направила. Четенето на вашата книга и слушането на вашата реч ми показаха колко съм грешала!”
Жената обясни, че преди две години, на петдесет и пет годишна възраст, тя започнала свой собствен бизнес и че сега прави три пъти повече пари в сравнение с това, което е печелела след като е работила тридесет и две години за някой друг.
“Как вашият нов финансов успех се отнася към вашите религиозни убеждения?“ – запитах аз.
“Това е истинската трагедия на моя живот – отговори тя. – В продължение на петдесет и пет години аз вярвах, че Бог не иска да имам пари, че пестеливостта винаги ни предпазва от тръгване по наклонената плоскост и че единственият начин да се изкача по стълбицата на успеха е да стъпя върху някой друг. Но аз грешах!
Сега разбирам, че този поглед върху нещата е бил само извинение за моята липса на инициативност и че едно от нещата, които Бог иска да свърша най вече като добра християнка е да бъда богата. Ето защо той създаде свят, в който колкото повече аз успявам, толкова повече богатства има, които да бъдат споделени от всички други .”

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.