Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Бизнес школа

Робърт Кийосаки, Шарън Л. Лехтър

Във това второ издание на своя бестселър, Робърт Кийосаки осъвременява и разширява своите първоначални осем "скрити ценности" на мрежовия маркетинг като бизнес /освен правене на пари/. Специален бонус - три допълнително "скрити ценности" от Ким Кийосаки, Шарън Лехтър и Даян Кенеди.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

6,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

За хора, които обичат да помагат на другите

Във това второ издание на своя бестселър, Робърт Кийосаки осъвременява и разширява своите първоначални осем "скрити ценности" на мрежовия маркетинг като бизнес /освен правене на пари/. Специален бонус - три допълнително "скрити ценности" от Ким Кийосаки, Шарън Лехтър и Даян Кенеди.

Откъс от книгата

КОЕ ПРАВИ БОГАТИТЕ БОГАТИ

Един ден след училище работех в офиса на богатия татко. Бях петнайсетина годишен и не се чувствах добре в училище. Исках да уча как да стана богат, а вместо да изучавам предмети като "Пари 101" и "Как да станем милионери 202", трябваше да правя дисекция на жаби в кабинета по биология и да се питам как тази мъртва жаба щеше да ме направи богат. Всички тези неприятни чувства ме накараха да попитам богатия татко: 
- Защо в училище не ни учат нищо за парите? 
Той се усмихна, вдигна глава от документацията си и отвърна: 

- Не знам. И аз съм се питал същото неведнъж. - Помълча и след това додаде: - Защо питаш?
- Ами - не бързах да отговоря аз, - в училище ми е скучно. Не виждам никаква връзка между онова, което искат да учим, и реалния свят. Искам да изучавам предмети, които ще ми помогнат да забогатея. Как една мъртва жаба например ще ми помогне да си купя нова кола? Ако учителят успее да ми отговори на този въпрос, готов съм да направя дисекция на хиляди жаби.

Богатият татко се засмя на глас и рече: 
- Какво ти отговарят, когато ги попиташ за връзката между мъртвите жаби и парите?
- Всички учители казват едно и също, колкото пъти и да ги питам как училището е свързано с реалния свят. 
- И какво е то? 
- "Трябва да получаваш високи оценки, за да си намериш хубава и сигурна работа" - отвърнах аз. 

- Е, повечето хора точно това и искат. Те учат, за да могат след това да си намерят някаква работа и някаква финансова сигурност. 
- Но аз не искам да правя това. Не искам да бъда наемен работник, не искам да работя за някой друг. Не искам цял живот някой друг да ми казва колко пари да получавам, кога да ходя на работа и кога да излизам в отпуск. Искам да бъда свободен. Искам да бъда богат. Затова не искам да търся работно място. 
За онези от вас, които не са чели "Богат татко, беден татко" ще обясня, че богатият татко беше баща на най-добрия ми приятел. Макар да бе започнал от нулата и да нямаше завършено до-ри средно образование, той в крайна сметка стана един от найбогатите хора на Хаваи. Бедният татко, родният ми баща, беше високообразован човек, високоплатен държавен служител, но колкото и пари да изкарваше, в края на месеца не успяваше да си плати сметките и умря разорен, без да може да покаже почти нищо след един прекаран в къртовски труд живот. 

Една от причините да започна да уча с богатия татко след училище и през уикендите беше осъзнаването на факта, че в училище не ми дават образованието, което искам. Знаех, че там нямаше да намеря търсените от мен отговори, защото бедният ми татко отговаряше за образованието на Хаваи. Бях наясно, че той не знаеше почти нищо за парите. Следователно училището нямаше как да ми даде нищо по въпроса, от съществуващата образователна система нямаше да науча нищо за това, което ме интересуваше. На 15-годишна възраст исках да разбера как да стана богат, вместо как да стана служител, работещ за богатите. 

Започнах да търся човек, който би могъл да ме научи на това, след като се нагледах как родителите ми водят непрестанна борба за финансово оцеляване. Ето така станах ученик на богатия татко. Учих при него от деветата до трийсет и осмата си година. За мен това бе моята "Бизнес школа", училището за реалния живот. Благодарение на обучението, което ми даде богатият татко, аз можах да се пенсионирам на четирийсет и седемгодишна възраст, финансово свободен до края на живота си. Ако бях последвал съвета на бедния си татко, съвета, според който трябваше да бъда добър служител до шейсет и петата си година, днес все още щях да работя, притеснен за сигурността на работното си място и за пенсионния си план, включващ кооперативни фондове, чиято стойност намалява непрекъснато. Разликата между съвета на богатия и на бедния татко беше проста. Бедният татко повтаряше:

- Учи и получавай високи оценки, за да можеш да си намериш сигурна работа с осигуровки. 
А съветът на богатия татко беше: 
- Ако искаш да бъдеш богат, трябва да станеш собственик на бизнес и да инвестираш. 
Проблемът ми бе, че в училище не ни учеха нито как да ставаме собственици на бизнес, нито как да инвестираме.

Биография и факти за автора

Робърт  КийосакиРобърт  Кийосаки е американец от японски произход, роден през 1947 година на остров Хава

Той и е инвеститор, предприемач и преподавател.

Робърт Кийосаки е най-известен като автор на “Богат татко, беден татко” – книгата за личностно финансово развитие № 1 на всички времена, която предизвика и промени начина, по който мислят за парите десетки милиони хора по света.

Робърт е канен редовно в предавания като “Шоуто на Лари Кинг”, “Шоуто на Опра” и много други предавания и публикации. С вижданията си за парите и инвестирането, които често противоречат на конвенционалната мъдрост, Робърт си спечелва репутацията на човек, който говори откровено, непочтително и смело.

Богат татко, беден татко” е най-дълго задържалият се бестселър и от четирите списъка, които дават сведения на “Пъблишърс уикли” – “Ню Йорк таймс”, “Бизнес уик”, “Уолстрийт джърнъл” и “Ю Ес Ей тудей” – и две години подред носеше названието “Книга за парите № 1 на “Ю Ес Ей тудей”. Това е третият от най-дълго задържалите се бестселъри от типа “how to” на всички времена.

Превеждана на 51 езика и предлагана в 109 страни, поредицата на Богатия татко е продала над 28 000 000 екземпляра по света и заема доминираща позиция в списъците с бестселъри в Азия, Австралия, Южна Америка, Мексико и Европа. През 2005 година Робърт е приет в Залата на славата на Amazon.com като един от заемащите горните 25 места в този списък на бестселъри автори. В поредицата на Богатия татко вече има 27 книги.

Робърт списва рубриката “Защо богатите стават по-богати” за Yahoo! Finance и ежемесечната рубрика “Богата възвръщаемост” за списание “Entrepreneur”.

В книгите на Кийосаки ще откриете и много практически примери и съвети. В “Наръчник по забогатяване”, “Наръчник по инвестиране”, “Пенсионирайте се млади, пенсионирайте се богати”, “Преди да напуснете работа” той учи хората как и къде да инвестират парите си, кои покупки ни правят по-богати и кои - по-бедни, кои са “добрите” и “лошите” заеми. Обръща внимание на “финансовите навици”, които е важно да развием.

Дори да не сте готови да се откажете от сегашната си работа и да се впуснете в нещо напълно ново и непознато, книгата “Увеличете финансовия си IQ” ще ви накара да преосмислите много от зградените и вече представи за парите. 

Интересна е и книгата ”Богато дете, умно дете”, предназначена за родители, които искат да предадат на децата си “уроците на Богатия татко”, осигурявайки му добър финансов старт в живота. 

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.