Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 


 

ДА ИЗПРАТИМ НАЙ-ЛЕТНИЯ МЕСЕЦ С КНИГА В РЪКА: - 30% ЗА ВСИЧКИ КНИГИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

Промоцията продължава до 24.00 часа на 31 август 2017.

Аз, клоунът

Николай Николаев

Изповедите на един смехотерапевт

Издателство „Захарий Стоянов” пуска книга на клоуна Николай Николаев - Коко

 „Аз, клоунът” е нарекъл своята нова книга Николай Николаев, която издателство „Захарий Стоянов” пусна на книжния пазар тия дни.  Публиката познава  добре театралният актьор, но трябва да научи и още нещо:  че е на 75 години, свеж пенсионер, сексуално запазен, инвалид първа категория, артист, режисьор, сценарист. И клоун. Учил три години в Италия, в най-големия цирк „Нандо Орфей”.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

15,00 лв.

Анотация на книгата

Подробности

Изповедите на един смехотерапевт

Издателство „Захарий Стоянов” пуска книга на клоуна Николай Николаев - Коко

 „Аз, клоунът” е нарекъл своята нова книга Николай Николаев, която издателство „Захарий Стоянов” пусна на книжния пазар тия дни.  

Книгата на проф.д-р Коко не само разказва как заедно с д-р Роко , със своите специфични „медицински” средства и умения внушават на децата, че обичта и достойнството са по-добри от омразата и ненавистта.  Авторът не си затваря очите пред мистериите на Прехода.  Той ни удивлява с публицистичните си рефлекси – в тази книга воюва за закрила и защита на децата, обявява се срещу безумията в здравната политика.

Нещо повече той разкрива вълчите нрави на политическия ни елит. Сякаш цирков дресьор представя на политическия манеж, приличащ повече на зоопарк, родната политическа фауна. И читателят се съгласява с него и не само за болните дечица…, а и заради болното общество. Пътят към рая, за нас се оказва в дългосрочен ремонт!

Биография и факти за автора

Публиката познава  добре театралният актьор Николай Николаев, но трябва да научи и още нещо:  че е на 75 години, свеж пенсионер, сексуално запазен, инвалид първа категория, артист, режисьор, сценарист. И клоун. Учил три години в Италия, в най-големия цирк „Нандо Орфей”.

Създател на единствения държавен „Вариететен театър” в Габрово през 1984 г., „Татко на годината 2013”, заедно с отец Иван от Нови хан, той за неговите бездомни сироти, а Николай Николаев за болните дечица в „Пирогов”. Най-пространно в тази книга се разказва за дейността му в „Пирогов”.

Там той е „професор доктор Коко” и е завеждащ единствената в Европа „Детска клиника по смехо и психотерапия”. Най-много страници от тази изповедна забавно-тъжна книга са отредени на мисията му на лечител на болни деца. Книгата е посветена на незаменимия Марин Неделчев – доц. д-р Роко.

И така, проф.д-р Коко и доц. д-р Роко , проумели, че смехът е вълшебно лекарство,  че раните зарастват по-бързо със смях, лекуват малчугани в „Пирогов”. Много са писмата с благодарност към лечителите клоуни, част от които ще намерите и в книгата.

Николай Николаев, иначе проф.д-р Коко, е знаел, че ще дойде денят, в който министерството, т.е. Държавата, ще закрие клиниката по „Смехотерапия” в „Пирогов”, защото няма пари да я издържа, а нейната годишна издръжка е по-малка от месечния приход на един  депутат.  А в държавата Израел имало 98 щатни медицински клоуни.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: