Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 


 

ПО СЛУЧАЙ НАЙ-СВЕТЛИЯ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК - 24 МАЙ!
- 30% ЗА ВСИЧКИ КНИГИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

Промоцията е валидна до 24,00 часа на 31 май 2018 г.!

 

 

Аз избирам любовта. 69 съвета за съблазняване

Наталия Кобилкина

„Аз избирам любовта“ събира най-доброто от интензивната практика на Наталия Кобилкина в областта на сексуалното общуване и личностното развитие, обединявайки практични напътствия, психологически похвати и техники от НЛП.

Тук ще откриете 69 съвета, разделени в четири тематично обособени части с упражнения, и две специални приложения, които ще ви помогнат да преоткриете отношенията със своите родители, да преодолеете страховете от провал и отхвърляне, да програмирате съзнанието си на вълните на любовта и да заживеете по-щастливо и пълноценно.

Защото любовта е в основата на всичко. И в тази книга. И в живота на всеки от нас.

 

Наличност: Да

15,00 лв.

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Кое е най-важното в любовта? Как да направим първата стъпка? Как да разпознаем и задържим подходящия партньор?

Новата книга на Наталия Кобилкина ще отговори на въпросите на всички, които са твърдо решени да изберат любовта. 69-те практични съвета ще ви преведат през етапите на съблазняването – от подготовката на психично и физическо ниво до конкретни техники и похвати за водене на разговор, за да ви разкрият малките тайни на големите чудеса. Защото тук съблазняването не се изчерпва с флирта, то е вътрешна нагласа и начин на живот.

Наталия Кобилкина е сред водещите сексолози и семейни терапевти у нас. Завършила магистърска степен в областта на психотерапията и сексологията в Русия, тя е автор на многобройни статии, водещ на иновативни тренинги и специализирани лекции и създател на „Академия щастлива жена“ и „Академия за треньори“, които вече работят в световен мащаб.

„Аз избирам любовта“ – новата книга на Наталия, е логично продължение на бестселърите „69 съвета за секс“ и „69 съвета за щастливи отношения“. Обединявайки практични съвети за запознанства с ефективни психологически практики, това е книга за многото лица на любовта.

Аз избирам любовта.

Вярвам, че в основата на всичко стои любовта.

Любов към себе си. Любов към другия пол. Любов към близките. Любов към това, което правиш.

Само това, което наистина правиш с любов, разцъфтява. Там, където няма любов, няма и успех.

Тази книга ще ви научи как да отключите енергията на любовта и да живеете чрез нея.

Биография и факти за автора

Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина е първият и до момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология, зрели и хармонични отношения. Завършила е Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология в Русия. Има диплома по психология на бизнеса, работила е като бизнес треньор и директор Човешки ресурси, практикува като НЛП коуч и специалист по Ериксонова хипноза.

 

Постоянен гост на телевизионни предавания („Шоуто на Слави“, „На кафе с Гала“, „Апартаментът“ на Марта Вачкова, „Часът на Милен Цветков“ и др.) и автор на статии за печатни и електронни медии (сп. „Ева“, „Жената днес“, „Максимум“ и др.), днес тя изнася лекции по сексология пред аудитория от 10 до 500 души, дава индивидуални консултации, провежда тренинги за личностно развитие в България, Великобритания, Италия и други страни по света.

 

Автор е на бестселъра „69 съвета за секс от Наталия Кобилкина“. Наталия Кобилкина създава „Учебен център по сексология и щастливи отношения“, където работят експерти в областта на сексологията и семейната психотерапия.

Откъс от книгата

Любовта към себе си е игра с правила. В това отношение всички приличаме на малки деца – имаме нужда от правила. Да храниш детето си единствено с шоколад, само защото го иска, не е любов. Като деца имаме нужда от график и режим. Имаме нужда да ставаме и да лягаме по едно и също време, да се храним здравословно, да нямаме зависимости от алкохол и цигари.

Помислете какви правила сте създали сами за себе си и си отговорете честно дали наистина ги спазвате. Напишете списък с 10 неща, които отдавна отлагате и все не можете да намерите време за тях. Точно те са много важни. Всичко, което не е изчистено, всяко неспазено обещание, стои като преграда в полето ви и ви изтощава.

Научете се да гледате на себе си не като на голям човек, а като на малкото дете, което има нужда от основни неща като грижа, любов, добри думи.

Всяко дете обича да му казват истината и ако обещаваме нещо на себе си, трябва да го спазваме, иначе ще живеем в лъжа. Помислете си как се чувства вашето вътрешно дете, когато го лъжете и не спазвате обещанията си. В момента, в който си кажете „Искам да направя…”, започва да се отделя енергия, насочена към постигане на желаното действие.

И когато в крайна сметка се откажете, отделената енергия се превръща в автоагресия или депресивност. Още по-лошо – ако често не изпълняваме своите цели, започваме все по-малко да вярваме в себе си и в един момент решаваме, че няма смисъл да имаме желания, отказваме се от мечтите и изпадаме в депресия.

Превърнете го в свой навик – винаги, когато кажете „Искам да

направя…”, просто го направете. Промяната в живота ви ще бъде изумителна. Всеки път, когато изпълняваме свое желание, ние се зареждаме с енергия за следващите. Не отлагайте щастието за утре!

Грижа

Помислете добре в кои сфери от вашия живот се грижите за

себе си и къде не си позволявате грижа. Тук не става въпрос само за физическото тяло, а за всички ваши нужди, включително за пространството около вас. Осигурявате ли на очите си красиви гледки? Позволявате ли си да пазите само добри спомени? Имате ли време за фитнес, почивка, обяд? Това е като приказката за двамата дървари – този, който почивал, отсичал повече дървета, защото имал време да си наостри триона.

Неотдавна бях на един семинар и ми се обади асистентката ми, за да уточним графика на консултациите. „Нали си предвидила и обяда ми в графика?” – попитах я аз. Една от психоложките до мен много се изненада: „Ти слагаш обедната си почивка в графика? Аз никога нямам време да ям!” „Разбира се – отговорих ´ аз, – винаги включвам обяда си в графика. Ако не обядвам, не мога да работя. Това е важно за мен.”

Какво е важно за вас? Напишете личната си представа за грижа към себе си и започнете да я проявявате. Изберете първото действие още днес. Това трябва да стане начин на живот, не просто нещо временно!

Обкръжение

Много психолози казват, че всеки от нас е средностатически

сбор от 5 човека, с които общува. Замислете се за хората от най-близкото си обкръжение. Харесва ли ви да са до вас? Имате ли нужда от тях? Помагат ли ви? Да се обичаме, означава да избираме какви хора допускаме до себе си.

Напишете 5 човека, които са ви оказали влияние през детството, и 5 човека, които имат влияние върху вас през последните години. Не е задължително да познавате лично хората, които ви влияят. (Ако например всеки ден четете някоя от книгите на Антъни Робинс и усещате, че прочетеното променя живота ви, той ви влияе, без да го познавате.)

По ваша преценка колко от хората в  списъка ви са щастливи и колко – нещастни? Ако всички са нещастни, спешно трябва да смените обкръжението си.

Не мислете, че нямате избор – винаги имате избор. Но ако наистина сред близките ви има хора с дълбоки проблеми, опитайте се да черпите от тях не отрицателното, а доброто. Ако най-близката ви приятелка за пореден път се оплаква от мъжете, кажете: „Стоп! Разкажи ми нещо хубаво. Ако не можеш, по-добре мълчи.”

Едно от важните условия, когато преследваме мечтите си, е да сме обградени от хора, на които искаме да приличаме. И обратното – ще се уловите, че когато имате щастлива връзка например, от обкръжението ви изведнъж отпадат тези, които ви дърпат назад, склонни са към непрекъснато мрънкане или са вечно сами.

Върнете се към десетте души от своя списък и помислете кого искате да премахнете още днес – кой не ви дава енергия, кой не ви обгражда с любов, кой ви затрупва с проблеми?

Искате ли да приличате на хората, които са до вас? Не? Тогава

отидете там, където има личности, които бихте искали до себе си! Запишете се на йога, футбол или в някакъв специален клуб. Да обичаш себе си, не е лесно и вероятно в началото ще се сблъскате с отрицателни реакции. Ще започнете да чувате упреци, че сте високомерни, че сте вирнали нос, но е важно да си зададете въпроса: себе си ли избирате, или чуждото одобрение?

Да си №1 за себе си

Напишете 10 отговора на въпроса „Какво заслужавам?”.

Да спя с красива жена/мъж. Да нося рокля от известна марка. Да живея в еди-кой си квартал или град. Да бъда винаги красива.

Когато приключите, прочетете списъка на глас и забележете как се чувствате. Сега увеличете всичко десетократно. Ако сте написали „искам кола”, нека стане „искам хеликоптер”; ако сте написали апартамент – нека стане замък. Правете това упражнение редовно и непрекъснато увеличавайте исканията си.

Спомнете си моменти, в които сте отстъпили заради някого, и помислете дали не сте могли да изберете себе си. Дайте си сметка за всички онези случаи, когато не сте имали желание да направите нещо, но въпреки това сте се насилвали да го направите. Помислете как по друг начин бихте могли да реагирате. Създайте си ново правило – винаги да правите само това, което наистина искате от сърце. Дайте това право и на другите, без да им се сърдите.

Ако слагате себе си на първо място, никога няма да се дразните от хората, които го правят. Не се плашете от това, че някой ще ви се разсърди и ще го изгубите. Хората, които трябва да присъстват в живота ви, ще останат.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.