Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Тамара Уебър | Книги | Биография

Преди да се захване професионално с писане Тамара Уебър работи като академичен съветник, преподавател по икономика, офис мениджър на планетариум и дори служител в соларно студио. Омъжва се за ученическата си любов, от когото има три вече пораснали деца. Определя себе си като безнадеждна романтичка, която обожава книги с щастлив край. 

Издава сама романа си „Лесна“ като електронна книга, която за кратко се превръща в истинска интернет сензация и продава 150 000 екземпляра. Огромният успех на книгата привлича вниманието на голямото американско издателство „Пенгуин“, което откупува правата за издаването й и я превръща в межуднароден бестселър, преведен на 26 езика. Романът заема челните места в класациите за най-продавани книги на „Ню Йорк Таймс“, „Амазон“ и „Барнс и Нобъл“.

„Лесна“ е първото заглавие от романтичната поредица „Контурите на сърцето“, предназначена за момичета между шестнадесет и тридесет години. 

„Ню адълт“ жанрът добива голямата си популярност през последните две години. Основни негови теми са: напускането на родния дом, извоюването на самостоятелност и свързаната с нея загуба на невинност, осъзнаването на собствената сексуалност и значението й, изборът на образование и след това кариера, създаването и запазването на приятелства.

"Майка ми критикува горещите сцени в книгите ми, но аз нямам никакво намерение да променям стила си на писане!"

Тамара Уебър

 

Не са открити продукти.