Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Сюзън Форуърд | Книги | Биография

Сюзън ФоруърдД-р Сюзън Форуърд е водещ американски психотерапевт, лектор, автор на редица бестселъри и чест гост в популярни предавания. Освен работата по частната си практика, тя се изявява и като консултант и инструктор в много психиатрични и болнични заведения в Южна Калифорния. Позната е като водещ авторитет в областта на семейни и лични проблеми. 

Своята забележителна кариера в психологията Сюзън Форуърд започва още като доброволец в престижния Невропсихиатричен институт. Професионалистите в него бързо забелязват вродената й способност да контактува с пациентите, нейната отдаденост и съпричастност в работата и й предлагат работа като парамедик. Силно впечатлена от възможността да променя живота на хората, Сюзан взема решение да се посвети на това да помага на другите и започва обучението си в Университета на Южна Калифорния. Там тя получава магистърска степен, а по-късно получава лиценз като сертифициран клиничен социален работник. Впоследствие става доктор по психология. 

Сюзън Форуърд е автор на бестселъри No1 на „Ню Йорк Таймс” The Men Who Hate Women, and the Women Who Love Them („Мъжете, които мразят жените и жените, които ги обичат”), „Отровните родители”(в съавторство с Крейг Бък). Други нейни популярни заглавия са „Отровните роднини: Как да опазим брака си“ и „Емоционалното изнудване“ (в съавторство с Дона Фрейзър ), както и последната й книга Mothers Who Can't Love: A Healing Guide for Daughters, издадена в Щатите през октомври 2013 г. Тя също така е имала собствена национална радиопрограма в ABC Talk Radio. 

Със своята работа като автор и терапевт, Сюзън Форуърд открива вълнуващи нови светове на доверие, вътрешна сила и емоционална независимост на много хора по света.

 

Не са открити продукти.