Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Силвия Браун | Книги | Биография

Силвия Браун Силвия Браун е родена в Канзас Сити, Мисури, в семейство на признати медиуми. Появява се на бял свят с риза – остатък от плацентата – увита около главата ù, което още от древни времена се счита за знак, че новороденото има свръхестествени способности. На 3-годишна възраст тя оповестява, че след 3 години ще има сестричка. Предсказанието ù се сбъдва. Точно според предсказанието само месец преди шестия рожден ден на Силвия се ражда сестра ù Шарън. В детството ù се струва, че паранормалните ù способности са по-скоро бреме, отколкото дар.

Силвия израства в разнородно семейство, възпитавана е в католическата, юдейската, епископалната и лютеранската вяра. По едно време дори мечтае да стане монахиня, но по-късно идеята започва да ù се струва смешна и след като завършва колежа със степен по английска литература, тя се задоволява с учителско място в едно католическо училище, където остава в продължение на осемнадесет години.

Силвия започва професионалната си кариера на медиум на 8 май, 1973 г. с малко събиране вкъщи. В рамките на 1 година практиката ù се разраства извънредно много. През 1974 г. основава „Нирвана“ – фондация за изследване на свръхестественото. И докато мълвата за способностите ù се разпространява от щат на щат и от континент на континент, личният живот на Силвия поддържа смиреността ù и доказва без сянка от съмнение, че Бог не ù е дал тази дарба, за да я използва за себе си.

Земна и с прекрасно чувство за хумор, Силвия неизменно печели нови почитатели при всяко свое представяне или лекция. Милиони зрители са ставали свидетели на невероятните ù способности в телевизионни предавания като „Монтел“, „Лари Кинг Лайф“, „Ентътаймънт тунайт“ и „Неразкрити загатки“. Статии ú се публикуват в списанията „Космополитън“, „Пийпъл“ и много други медии.

Според Силвия най-голямата ú цел е да покаже на света, че душата оцелява. Тя отделя голяма част от времето си за работа с благотворителни организации и полицията. Всяка нейна книга има неизбежната съдба на бестселър в най-престижната в Америка класация на „Ню Йорк Таймс“. Книгите ù се отличават със своя непринуден и увлекателен стил на писане, който читателите започнаха да възприемат като нейна запазена марка.

Популярна и обичана и в България заради своите прозрения, поднесени така човешки, Силвия Браун има необикновената мисия да внася утеха и светлина в живота ни.

 

Не са открити продукти.