Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Реджина Брет | Книги | Биография

Реджина Брет е писател и журналист в Кливланд Плейн Дийлър, най-продавания вестник в Охайо. Два пъти е номинирана за награда Пулицър в категорията есе. Автор е на бестселъра "Бог никога на спи", който започва като колонка във вестник. Втората й книга е "Бъди чудото".

Нейните книги са вдъхновяващи колекции от разтърсващи истории, които ни предоставят трудно добита мъдрост.

През 1998 г. Реджина Брет е диагностицирана с рак на гърдата и започва да описва опита си с химиотерапията и възстановяването си във вестникарските колонки, които води. Три години по-късно, в навечерието на 45-я си рожден ден Реджина съставя и публикува списък, който нарича „45 урока, на които ме научи животът".

"В нощта преди моята 45-годишнина не ми се спеше. Бях изпълнена с благодарност за това, че ми беше позволено да доживея до 45 години. Две мои лели починаха от рак на гърдата, без да оцелеят до моята възраст. Затова се чувствах щастливка, че имах рак на гърдата на 41 и доживях до 45-годишнината си. Замислих се, на какво ме научи животът през всичките тези години, и отворих дневника си. "Уроците на живота" се изляха от мен като поток, а аз едва успявах да ги "уловя" и напиша", спомня си Реджина.

 

Не са открити продукти.