Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Питър Келдър | Книги | Биография

Питър КелдърПитър Келдър е отгледан от осиновители в Средния Запад на Съединените щати и още в юношеска възраст напуска дома си, за да се впусне в приключения, отвели го до много далечни и екзотични места по света. Той е образован, изтънчен и красноречив, владее много езици и през целия си живот е влюбен в книгите, библиотеките, думите и поезията.

Келдър твърди, че полковник Брадфорд – псевдоним на главния герой в Пет тибетски ритуала за подмладяване и здраве – е действителна личност, че наистина е пътувал до Тибет и двамата са се срещнали през 30-те години в Южна Калифорния, където е написана книгата.

Но Келдър е изключително затворен човек и отказва да разкрие на читателите друго, освен тази оскъдна информация. Според него книгата е достатъчно красноречива сама по себе си и всичко, свързано с нейния автор или пък с полковник Брадфорд, само би отклонило читателя от нейното просто и ясно послание.

Ако трайността е мерило за успеха, то посланието на Келдър е постигнало невероятен успех. То отеква вече поколения наред и днес се чете и почита по цялото земно кълбо повече, отколкото през всеки друг момент от над седемдесетгодишната си история.

 

Не са открити продукти.