Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Олег Ламикин | Книги | Биография

Олег Ламикин е носител на званието „Най-добър лечител в Русия”, кандидат е на медицинските науки, има златен медал „За заслуги в природната медицина”. 

„Моите Наставници не са ми поставили задача да привлека вниманието на читателите към някакво конкретно място или човек, като спасител или панацея срещу всички проблеми. Задачата на книгите ми е да събудя у хората желание за саморазвитие, за изцеляване на самите себе си и на близките си, както и за построяване на щастлив живот в съгласие със Законите на Природата. 

Най-важното е да знаят как да развиват себе си телесно, душевно и духовно, като вземат за пример образа на Учителите. 

Целта не е пред къщите на Учителите постоянно да чака огромна опашка от измъчени хора, а да се стремим да бъдем като Тях – силни и добри. Да станем достойни за Тяхното внимание и компания, да се превърнем в истински приятели. 

Някога и Учителите са минали по същия път, по който сега вървим ние – от болестта и житейската неразбория към Хармонията и Свръхчовешката мощ. 

В живота на всеки стремящ се, рано или късно, идва мигът, когато той напряга цялата си воля и прави първите, макар и неуверени стъпки по пътя на саморазвитието. 

Тогава и отговорът идва мигновено . Човек получава енергия, знания и Наставническа подкрепа. Чистите души вярват на хората със силна воля и свободна душа.

В един древен трактат се казва: „Когато ученикът е готов, идва и Наставникът”. 

Заех се да пиша книги не защото имам много свободно време. Нищо подобно. Добросъвестните автори никога не пишат от нямане какво да правят или в пристъп на графомания. Причината е, че хората, които искат да въведат ред в тялото си и в живота си, слава Богу, от ден на ден стават все повече. Затова и вече не успявам да обучавам индивидуално всички и дори да чета лекции.”

 

Не са открити продукти.