Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Олга Маховска | Книги | Биография

Олга МаховскаОлга Маховска е известен руски психолог-изследовател и писател, кандидат на психологическите науки и сътрудник на Института по психология към Руската академия на науките.

Тя е автор на редица изследвания и книги в областта на детската и младежката психология, по които хиляди родители възпитават децата си. Много от книгите ѝ са бестселъри и са преведени на различни езици. Първото заглавие на Олга Маховска, което излиза на българския пазар, е "Аз те чувам, разбирам и съм твой приятел, детето ми!" 

Други сфери, обект на интересите ѝ, са семейната психология, психология на емиграцията, мултикултурни анализи и др. Две от най-нашумелите ѝ заглавия "Роби на любовта, или резервната жена" и "Мъжът като загадка. Защо първо не иска да се жени, а после се развежда?" вече са част от портфолиото на издателство Gnezdoto. (Очаквайте през м. 2018 г.) Творчеството ѝ включва и няколко съвременни любовни романа.

Олга Маховска провежда различни изследвания и изнася лекции по целия свят в рамките на международни научни програми на Русия, Франция и САЩ. Тя е и програмен директор на телевизионния образователен проект „Улица Сезам в Русия", провеждала е международни кръгли маси в Париж, Москва, Сиатъл, водила е собствена програма за родители.

Маховска често е канена като коментатор и консултант в различни телевизионни и радио предавания, както и в семинари и обучения. За работата си е отличена с редица международни и национални награди.

Писател, коментатор и пътешественик, в свободното си време Олга Маховска пише есета и свири на цигулка.

3 продукт/а

на страница

3 продукт/а

на страница