Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Джон Кехоу | Книги | Биография

Джон Кехоу Джон Кехоу е световноизвестен канадски автор, лектор и филантроп. Той е автор на книгите „Подсъзнанието може всичко”, „Подсъзнанието може всичко за деца”, „Успехът и парите”, „Път към могъщество и слава” и „Практика на щастието”, „Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят”, „Квантовият воин“.

Постигналата феноменален успех по целия свят книга на Джон Кехоу „Подсъзнанието може всичко” излиза отново на български в изцяло обновено и допълнено издание. Към изцяло новото издание на български език Джон Кехоу включва и нова глава за елиминирането на отрицателните мисли и специално обръщение към българските си читатели.

През 1975 г. Джон Кехоу се оттегля в уединена гориста местност и прекарва три години в усилено проучване и разсъждения върху механизмите на човешкото съзнание. Като черпи свободно от множество научни и духовни източници и като прилага собствените си наблюдения и прозрения, Кехоу успява да създаде първата недвусмислена и успешна програма за развиване на силата на ума.

През 1978 г. той започва да обучава хора на принципите, които формулира, а през 1980 г. неговите лекции добиват феноменален успех по целия свят.

През последните 20 години Джон Кехоу се отдава на преподавателска дейност и понастоящем живее със съпругата си във Ванкувър, продължава да пише и да изнася лекции по света.

„Вярвайте в живота и се доверете на себе си. Независимо от положението, в което се намирате в момента, знайте, че то може да се промени към по-добро, като разберете и използвате силата на своята мисъл по начина, по който тя е направена да работи. Ние сме предопределени да успяваме и животът трябва да ни носи наслада. Наслаждавайте се. Бъдете добри с другите. Бъдете себе си и не се задоволявайте с нищо по-малко от мечтите си.“ – Джон Кехоу

 

Не са открити продукти.