Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Иван Неумивакин | Книги | Биография

Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, професор, член на президиума на Общоруската медицинска асоциация на специалистите по традиционна народна медицина и лечители, водещ народен лечител в Русия, удостоен с множество награди и държавни отличия.

В продължение на 30 години той се занимава с космическа медицина. На основата на комплексните му изследвания е създадена оздравителна система, която включва използването на кислородната вода. Този метод позволява не само да се избавим от много болести без лекарства, а и служи като превантивна мярка.

„Опитайте се месец да не миете пода в апартамента си и ще се затрупате от мръсотии. А организма си не промиваме с години и се чудим защо той работи ненормално. В градовете хлорират питейната вода – по друг начин не могат да неутрализират попадащите в нея нечистотии. Но хлорът образува диоксин – страшна отрова, която се натрупва, разрушава имунната, ендокринната, репродуктивната и други системи. Щом се събудиш – най-напред изпий на гладно чаша чиста вода (когато привикнеш, ще изпиваш по две чаши). Добавяш щипка сол с разчет 1 г на 1000 мл вода. Необходими са ни 4-5 г сол на ден, защото недостигът й нарушава обменните процеси в организма.

А ако приучите организма си и към няколко капки кислородна вода, никаква зараза не ви заплашва. Става дума за много ценно вещество, което организмът изработва вътре, но заради замърсяването на водата и храната не винаги ни достига. Без кислородния окис организмът винаги постоянно е атакуван от вируси, микроби, паразити, просто не може да съществува. Нито една реакция в него не е възможна без участието на кислородната вода. Това е най-евтиното и достъпно средство за повишаване на имунитета. В аптеките е много евтина. Тя ще ви помогне профилактично срещу най-честите заболявания и за домашно лечение. При вземането на капки кислородна вода и при поставяне на намокрени салфетки с кислородна вода на гърдите изчезват сърдечните болки, аритмията, пристъпите на бронхиалната астма. С редовното приемане на кислородна вода мога да си обясня факта, че на 81-годишна възраст изкачвам стъпалата до апартамента си на горните етажи, без да се задъхвам. Пийте вода преди ядене. Изпивайте на ден от литър и половина до 3 л вода. Наситете организма си с вода като промиваща система и всичко ще заработи както трябва.

Кислородната вода е нужна, за да работи защитният механизъм на имунната система. Той убива и доубива всички наши вътрешни врагове. А 5-10 капки съвсем не са малко. В моята практика се е случвало обаче при 1-2 капки човек да изгуби съзнание.”

 

Не са открити продукти.