Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Франсеск Миралес

Франсеск Миралес

Франсеск Миралес е писател, преводач, журналист, музикант и пътешественик. Роден е в Барселона през 1968 г. Преди активната си писателска дейност, той работи като преводач и издател. Автор е на десетки книги в различни литературни жанрове и е отличен с няколко престижни литературни награди. Много от творбите му, както за млади, така и за възрастни читатели, са бестселъри.

У нас Миралес е познат с романите си „Най-хубавото място на света е точно тук“, „Уаби-саби“, "Лъч Надежда", както и „Любов с малки букви“, един от най-известните му романи, издаден в над 47 страни и продаден с огромен успех. (изд. Гнездото, 2017)

 Друга важна част от дейността на Миралес е в областта на приложната психология – жанр, в който има издадени няколко книги. Днес Миралес съчетава литературата с журналистиката и сътрудничи като литературен консултант на няколко издателства и агенции.

Франсеск Миралес и Ектор Гарсия са автори на станалата изключително популярна в целия свят книга „Икигай. Тайните на Япония за дълъг и щастлив живот“, продавана с огромен успех и у нас.

 

5 продукт/а

на страница

5 продукт/а

на страница