Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Елисавета Александрова - Зангелми | Книги | Биография

Елисавета Александрова – Зангелми е магистър химик от шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас – Бразилия. Дипломиран специалист по Мениджмънт в Рекреацията СПАи Уелнес и Рекреология в ИУ, Варна. Хоноруван преподавател в ЦПОИкономически университет, Варна и в Центъра за Корпоративно Обучение и Квалификация (SENAC), град Кампинас, Бразилия. Работи като холистичен терапевт в бразилската здравна система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти (SINTE – CRT 34108). Практикува окултни науки – метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор за Южна Америка и Европа.

Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Reiki de Atlantida,Теате, Изис Сейким, Сейким/Секхем, SKHM, ALL LOVE, Magnified Healing®, Ama Deus, Кристалотерапия, Нумерология, Кабаш и други. Предлага и дистанционна форма на курсовете по Интернет.

Провежда индивидуални енерговибрационни консултации. Регресионна терапия и трансперсонална психология. Изготвя лични СПА и Уелнес програми за възстановяване, като прилага най-модерните познания в рекреологията.

Автор на книгите „ИЗИС СЕЙКИМ. ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО“ 2006 г., „СЕЙКИМ - ЕНЕРГИЯ НА ЖИВАТА СВЕТЛИНА“ 2012 г. на издателство КИБЕА.

Основоположник на Българска асоциация по Сейким. Основател на клуба за медитации „Хармония и Светлина“ с прояви в различни градове на България. Води медитации и по Интернет. Председател на Център по интердисциплинарно обучение. Създател и ръководител на Академия на мистериите „Мадара“ с филиали в Бразилия и Македония.

Директор на електронно издание Езотеричен вестник „Хармония и Светлина“. 

Съорганизатор на ежегодната Алтернативна Научна Конференция „Езотерика и духовност – живот в новото измерение“.

Води телевизионни и радиопредавания в областта на езотериката и мистиката.

Организира езотерични пътешествия в страната и чужбина. Член на Асоциацията на българите в чужбина.

Професионален пътешественик и откривател. Изследовател в областта на езотеричното знание.

 

Не са открити продукти.