Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Джан Йейгър | Книги | Биография

Джан Йейгър Джан Йейгър е американски автор, лектор, консултант и трейнер в областта на междуличностните отношения, доктор на социологическите науки в Нюйоркския университет (The City University of New York Graduate Center). 

Вдъхновяваща и енергична, д-р Йейгър помага на отделни хора, групи и компании да развият своя потенциал, като споделя своя опит в областта на взаимоотношенията, производителността и други теми. 

Джан Йейгър е автор на 35 книги, отличени с редица награди, преведени на 32 езика, а също и на много статии в различни издания. 

У нас тя е позната с книгата „Когато приятелството наранява“. В нея д-р  Йейгър се обляга на много свои изследвания от 1980 г. насам, включително дисертацията й по социология „Основни схеми на приятелство сред младите градски неомъжени жени“ от Нюйоркския университет (1983 г). Своите проучвания тя допълва с ново изследване, проведено в последните пет години, което се основава на отговорите на над 180 допитвания за приятелството, включително дълги телефонни разговори и лични интервюта.

 

Не са открити продукти.