Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Дон Мигел Руис Младши | Книги | Биография

дон Мигел Руис Младши Дон Мигел Руис Младши е нагуал, толтекски майстор на преобразяването. Той е син на дон Мигел Руис и е пряк потомък на рода на Рицарите на Орела. 

На четиринадесетгодишна възраст дон Мигел Руис Младши започва да учи при баща си и при баба си Мадре Сарита. От тази ранна възраст той превежда молитвите, лекциите и семинарите на Мадре Сарита от испански на английски. По този начин чрез усърдна и напрегната работа той усвоява съдържанието на ученията й и на двата езика. Превеждайки на Мадре Сарита, дон Мигел Младши започва да разбира силата на вярата. Той лично вижда как баба му буквално материализира намерението си да изцелява хората – физически и духовно. 

Способността да прилага ученията в реалния свят дава на Мигел Младши собствен поглед към уроците, усвоени от баща му и баба му, и разпалва желанието му да предава традицията на другите. 

След десетилетия обучение накрая той е готов да сподели всичко научено. Като съчетава мъдростта на семейната си традиция със знанието, придобито в собственото си пътуване, сега той помага на другите да открият собствената си пътека към личната свобода. 

Дон Мигел Руис Младши е женен и има две деца.

 

Не са открити продукти.