Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Барбара Рен | Книги | Биография

Барбара РенБарбара Рен e световноизвестен натуропат, хомеопат и водещ специалист по нутрициология и здравословно хранене, с над четиридесетгодишен опит в областта на холистичната медицина, автор на бестселъра „Клетъчно пробуждане“. Основател и директор на Института по нутрициология в Лондон „The College of Natural Nutrition“, обучил едни от водещите специалисти в областта и с трансформиращи идеи, помогнали на хиляди хора да променят живота си.

Барбара е родена през 1939 г.  Първият й контакт с медицинската професия е на 18 години като студент и медицинска сестра е в престижната болница "Сейнт Мери“. През това време тя развива анорексия, която продължава да бъде проблем в продължение на много години. След това Барбара е работила в Юнивърсити Колидж Хоспитъл, Лондон, с пациенти с рак на щитовидната жлеза.

В следващите десет години тя създава семейство и ражда 4 деца. След раждането на четвъртото дете Барбара развива симптоми на МС - множествена склероза и почти се обездвижва. Медицината остава без отговори за здравословните й проблеми и така тя поема пълната отговорност за собственото си изцеление. Прочела е голяма част от предлаганата литература и е успяла да създаде своя собствена философия за изцелението.

Премества се в Девън, югозападна Англия, и участва в основаването на мрежа от клиники (Natural Health Network Clinic). Тя започва да практикува като диетолог в местната GP практика. От тези обвързаности Барбара още повече развива своята философия и започва да вижда цалостната картина – серията от връзки, а не изолирания случаи.

Истинското изпитание за философията на Барбара е да се излекува. Тя започва да прилага всичките си идеи в работата си и се впуска по пътя към възстановяването. Процесът е много успешен и нейното изцеление се явява кулминация на години предварителна работа, и всичко това, преди да роди петото си дете, на 43 години. По време на тази бременност Барбара е съосновател на Институт по диетология The College of Dietary Therapy, където тя започва да споделя своите идеи с учениците. Този колеж съществува от 1982 до 1989 и обучава много диетолози. От този момент нататък тя търси да сподели идеите си с различни групи и организации в цялата страна. Има публикувани няколко статии на нейната философия в националната преса.

Освен че изнася лекции, Барбара продължава да практикува. Търсят я пациенти, които са преминали без успех различни терапии и отчаяно се опитват да получат подобрение. Тя поставя акцент върху обучението на пациентите си, за да разберат защо те са в сегашното си състояние. Учи ги да поемат контрола над собствения си лечебен процес. Денят й, обхващащ управление на колежа, активна практика, и семейството с пет деца, доказва, че нейната философия наистина работи. 

„Ние имаме невероятно тяло, което неизменно се стреми да намери баланс и хармония. Нашият потенциал е много по-голям, отколкото можем да си представим, и е неразривно свързан със ставащото вътре в нас на клетъчно равнище. Всяка от трилионите клетки в изумителното човешко тяло притежава способността да задържа и използва светлината под формата на биофотони-субатомни частици светлина. Когато клетката бъде осветена, ДНК в тази клетка също се осветява, осигурявайки ни здраве и достъп до универсалната мъдрост в нейната матрица.“

Не са открити продукти.