Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Анджело Родафинос | Книги | Биография

Анджело РодафиносАнджело Родафинос започва обучението си в Атинския морски инженерен институт, защото… е отличен ученик в гимназията. Тъй като е всеотдаен баскетболист, който обича спорта, той сменя специалността си – въпреки очакванията на важните за него хора – и започва да учи физическа култура и спортни науки в Аристотеловия университет в Солун.

След това завършва магистратура по спортна психология и преподаване в колежа в Итака, Ню Йорк, и получава докторска степен по психология от Университета Уулонгонг, Австралия.

Работейки в академичната област от почти двадесет години, д-р Ро преподава обща, приложна, социална и трудова психология в различни университети и в продължение на почти десет години е декан на катедрата по психология в Сити Колидж, международния факултет на университета в Шефилд. Публикувал е множество статии в специализирани и популярни списания, участвал е и в няколко телевизионни и радио предавания.

Първата му книга „От принц в жаба… и обратното! Приложни психологически техники, за да усъвършенствате себе си – или другите“ (на гръцки) се превърна в популярен наръчник за хора от всички възрасти и поприща.

Втората му книга „Идиотите са непобедими“ е посветена на стреса и решаването на проблеми.

Днес той (вероятно) живее в Мелбърн и е програмен директор на програмата по социални науки в „Онлайн едюкейшънъл сървисиз“ и хоноруван старши лектор в Технологическия университет в Суинбърн.

Обучение и консултиране

Професионален лектор и консултант по проблемите на цели организации и отделни индивиди, д-р Родафинос води множество семинари по теми, свързани с промяната, стреса и управлението на времето, мотивацията, комуникацията, убеждаването и преговорите, изграждането и сплотяването на екипа, връзките с обществеността, успеха и щастието, спорта и храненето и други.

 

Не са открити продукти.