Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Александър Лойд | Книги | Биография

Александър ЛойдД-р Александър Лойд е помогнал на хиляди хора по света да се излекуват от нелечими болести и да променят живота си завинаги.

Той има две докторски степени: по натуропатия и психология. След дълги години напразни усилия да открие лек за тежката депресия на жена си, по време на молитва той получава лечебния код под формата на откровение. Съпругата му е напълно излекувана в рамките на 24 часа. Следват хиляди изцеления на хора в повече от 100 държави по света. 

Днес частната му практика е една от най-мащабните в света, с клиенти в 50 щата и 158 страни (и в отделни области на тези страни). Д-р Лойд вярва, че ако търсим разрешение на житейските си проблеми, трябва първо да излекуваме скритите си духовни проблеми, и през 1988 г. започва да разработва програма за целта.

Той е бил интервюиран на живо по ABC, NBC, CBS, Fox и PBS като експерт в диагностицирането и лечението на скрития източник на проблемите, с които хората се сблъскват в областта на успеха, взаимоотношенията и здравето.

Неговата първа книга в съавторство с д-р Бен Джонсън Лечебният код, е международен бестселър, която в момента е издадена на повече от двадесет и пет езика.  В нея Д-р Лойд дава мистичното откровение, родило лечебния код, а д-р Джонсън предлага научната обосновка защо той действа, опирайки се на последните постижения на квантовата физика, невробиологията и медицината. Той е и единственият лекар, участник в проекта "Тайната".

Втората книга на д-р ЛойдОтвъд волята има всички качества да достигне успеха на „Лечебният код“. Продадена е в над двадесет държави и се радва на сериозен читателски интерес. 

 

Не са открити продукти.