Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Ангели в косите ми

Лорна Бърн

Ангели в косите ми е автобиографичен роман на една съвременна ирландка мистик.

Като дете, хората са приемали Лорна като бавноразвиваща се, защото не проявявала особен интерес към света около нея, а вместо това Лорна виждала ангели и духове. Когато Лорна разказва историята на живота си, читателят се среща със същества от духовния свят, които населяват и нашия – предимно ангели със спираща духа красота, пророк Илия и един Архангел, а също така и с духовете на починали хора.

Дори и да не вярвате в ангели, ще станете непосредствени свидетели на един труден за Ирландия период, както и ще навлезете в бита и отношенията на ирландците. Ще проследите отрязък от най-новата история на Ирландия през очите на необикновен човек. Книгата е вълнуващо пътешествие в сета на приказна реалност, съдържаща дълбоки емоционални и духовни проникновения... За това - какво са Ангелите, може да се пише много, но при Лорна Бърн особеното е, че ги и вижда... „Очите им – казва тя - не са като човешките. Те са изпълнени с живот и светлина, с любов.” Ангелите никога не се докосват до земята, разказва ни още Лорна. Когато „вървят”, сякаш възглавница от енергия ги държи във въздуха. Прекрасно е и просто да ги наблюдаваш, радваме се заедно с Лорна Бърн. Обяснява ни как те винаги са различни. Някои са с криле, други изглеждат като огнени пламъци. Има Ангели с пера, а всъщност и крилете им винаги са различни.

  • Корица: Мека
  • Страници: 398
  • Тегло: 0.300 кг
  • Издадена: 2012 г
  • Издателство: Azura
  • Виж още от Лорна Бърн
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,99 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Всеки има свой Ангел-пазител, обяснява ирландката нещо, което всъщност винаги сме предчувствали, знаели и усещали. Дарен ни от сам Бог, нашият Пазител се грижи небесната енергия да ни изпълва и да ни помага в трудните моменти. Радва се с нас тогава, когато усмивката не слиза от лицата ни. Даже танцуваме заедно, макар че в повечето случаи не знаем... А защо Лорна вижда ангелите, отговор няма. Когато била малка, всъщност не предполагала кои са тези добрички същества наоколо. Нямала представа, че майка й например не ги вижда... Самите ангели пък й шепнели, че това трябва да остане тайна. Пази я много време – накрая обаче решава да ни подари частичка небе и създава своята книга „Ангели в косите ми”. Как да общуваме със своите най-сърцати и всъщност безплътни приятели, описва там. И ни показва, че светът е много по-прекрасен от това, което сме си представяли...

„Ангели в косите ми” вече има издание и на български език. Потърсете го и не забравяйте, че разгърнете ли книгата, всяка страница се чете два пъти – веднъж от вас, веднъж от Ангела, който винаги ви е прегърнал.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.