Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Ако ви се плаче, излезте навън

Кели Кътроун; Мередит Брайън

Тази книга е призив към вас да се събудите и да прославите магията в себе си. Като начало трябва да направите следното: Задайте си въпросите: Възможно ли е гласовете, в които се вслушвам от рождението си, да не са мои? В състояние ли съм да разгранича гласовете на родителите, учителите и приятелите си, на медиите и на Холивуд от своя глас – от своя собствен вътрешен глас?

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

И други неща, които не сте научили от майка си.

Тази книга е призив към вас да се събудите и да прославите магията в себе си. Като начало трябва да направите следното:

1. Задайте си въпросите: Възможно ли е гласовете, в които се вслушвам от рождението си, да не са мои? В състояние ли съм да разгранича гласовете на родителите, учителите и приятелите си, на медиите и на Холивуд от своя глас – от своя собствен вътрешен глас?

2. Повярвайте, че вътрешният ви глас е гласът на вашата душа – вашата уникална искра на божественото начало (бих искала да отбележа приликата между думите diva (примадона) и divine(божествен ) – и че той знае кое е най-доброто за вас и ще ви заведе до вашата цел и съдба. (Ако приличате на мен, може и да не се озовете там, закъдето сте тръгнали.)

3. Съберете кураж по начина, по който събирате купчина дрехи на разпродажба на „Маккуин“, и следвайте вътрешния си глас.

Ако книгата ви послужи като стимул за постигане на някаква цел, надявам се това да се случи, докато сте млади.

Мечтите невинаги ще ви водят по права пътека към съдбата, но те обикновено са свързани със стремежите на душата ви. Те ще ви карат са си задавате трудни въпроси, ще ви тормозят и, което е по-важно, ще ви вдъхновяват. Искате да живеете в Испания и да обикаляте с мотоциклет планините? Направете го! Искате да се изявявате като дизайнер на дрехи? Актриса? Модел? Действайте! Искате да се станете агент на ЦРУ, специалист по ракетостроене, сервитьорка в клуб на „Плейбой“ или адвокат? Доставете си това удоволствие! Навярно след като постигнете онова, към което сте се стремили, няма да сте доволни; тогава ще разберете например, че не ставате за сервитьорка в клуб на „Плейбой“, и ще можете да продължите със следващата си мечта. Понякога човек открива с какво може да се занимава, след като отхвърли неприемливите професии. 

„Ние сме устроени така, че да използваме срещу себе си връзката си със силата. Всеки ден създаваме реалност на основата на онова, в което сме програмирани да вярваме. Ето защо прекарваме по-голямата част от живота си, без да мислим ясно и свързано, без да мислим самостоятелно. През по-голямата част от живота си ние не живеем, а просто съществуваме в една програмирана, откликваща вяра, която наричаме „мисъл“.

Можем да обвиняваме потисника – гибелната умствена нагласа, – можем да го обвиняваме непрекъснато; той няма нищо против. На него не му пука.

Нужно е да използваме енергията си, интелекта си по начин, различен от този, по който сме ги използвали досега.“ - Джон Традъл

 

pdfМоже да разгледате в pdf формат:  Съдържание, въведение, първа глава

 

Биография и факти за автора

Кели Кътроун Кели Кътроун е американска телевизионна водеща, PR експерт в модната индустрия и автор.

 

Родена е през 1965 г. в щата Ню Йорк. Живее в Манхатън с дъщеря си Ава.

 

Кътроун е основателка на фирмата за връзки с обществеността, брандиране и маркетинг в модната индустрия „Революция на народа“, представлявала клиенти като „Лоншам“, Вивиан Уестуд, Джереми Скот, Валентино, Пако Рабан, Тиери Мюглер, „Булгари“, „Кристис“ и много други. Участва в телевизионната поредица „Кели под небето“ по телевизия „Браво“.

 

Първата й книга в съавторство с Мередит Брайън „Ако ви се плаче, излезте навън. И други неща, които не сте научили от майка си“ излиза през 2010 и става бестселър на Ню Йорк Таймс.

 

 

 

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.