Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Ако животът е игра, това са правилата

Чери Картър-Скот

Проникновени есета, илюстрирани с вдъхновяващи примери - това са уроците за всяко правило, свързано със самоуважението, зачитането, състраданието, скромността, признателността и смелостта.

  • Корица: Мека
  • Страници: 150
  • Тегло: 0.130 кг
  • Издадена: 1999 г
  • Издателство: Кибеа
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

10,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Няма грешки, има само повтарящи се уроци. Проникновени есета, илюстрирани с вдъхновяващи примери - това са уроците за всяко правило, свързано със самоуважението, зачитането, състраданието, скромността, признателността и смелостта. Така откриваме колко мъдрост се крие във всеки от нас и как с помощта на Десетте правила да направим живота си много по-стойностен.

10 правила за човешките същества

Правило 1. Ще получите тяло. Дали  ще го харесвате или мразите, то ще бъде ваше през цялото време, докато сте на тази земя. 

Правило 2. Ще усвоявате уроци. Записани сте в целодневното неофициално училище, наречено "Живот". Всеки ден ще имате възможност да усвоявате уроци. Някои от тези уроци може и да не ви харесат; други може и да намразите; трети може да ви се сторят неуместни и глупави, но те са част от учебната ви програма.

Правило 3. Няма грешки, има само уроци. Израстването е процес на непрекъснато експериментиране, серия от проби, грешки и временни победи. Неуспешните експерименти също са част от пътя към успеха.

Правило 4. Урокът се повтаря, докато бъде научен. Един и същи урок ще ви бъде представян в различни форми, докато го научите. Когато го усвоите напълно, можете да се заемете със следващия.

Правило 5. Усвояването на уроци няма край. Няма част от живота, която да не съдържа уроци. Докато сте живи, винаги ще има уроци, които трябва да бъдат научени.

Правило 6. "Там" не е по-добре от "Тук". Когато вашето "там" стане "тук", вие просто ще откриете друго "там", което пак ще ви изглежда по-добро от "тук".

Правило 7. Другите са само огледала, които ви отразяват. Не можете да обичате или мразите нещо у някого, освен ако в него не виждате отразено онова, което обичате или мразите у себе си.

Правило 8. От вас зависи как ще изживеете живота си. Разполагате с всички инструменти и ресурси, които са ви необходими. Как ще ги използвате зависи единствено от вас. Винаги, по всяко време изборът е единствено ваш.

Правило 9. Всички отговори са някъде във вас. Отговорите на всички въпроси, които животът ви поставя, носите в себе си. Трябва само да повярвате и да се възползвате.

Правило 10. С раждането си ще забравите всичко това. Ако искате отново да си спомните, трябва да разплетете двойната спирала на вътрешното знание.

 

Биография и факти за автора

Чери Картър-Скот Д-р Чери Картър-Скот е психолог, консултант, инструктор, международен лектор, автор, треньор, води семинари и е председател на борда на директорите на Института MMS (Motivation Management Service – Организацията за управление на мотивацията), специализиран в развитието на личността и професионалната подготовка.

 

Работила е с над 200 000 души в групи за колективна терапия или като частен консултант по цял свят, включително и на корпорации от ранга на IBM, GTI, Burger King и American Express.

 

Понастоящем живее в Санта Барбара заедно със семейството си – съпруг, дъщеря и сестра.

 

Автор е на четири книги, сред които са и бестселърите „Негахолизъм“ и „Ако животът е игра, това са правилата“.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.